Hennessey Venom GT Spyder o le "Lorld's Fastest Convertible"

Anonim

O le a se auala sili atu e faamanatu ai le 25 tausaga o Hennessey Performance nai lo le talepeina o le saoasaoa i le vaega "sili ona vave liliu i le lalolagi"?

Na alu le 427.4 km/h i le avanoa mo Brian Smith, o se aveta'avale Ford Performance, e maua ai le fa'amaumauga mo le "sili ona vave liliu i le lalolagi". O le mata'utia na ausia i tua o le uili o le Hennessey Venom GT Spyder, ma sa tautua e faailoga ai le 25 tausaga o le faailoga na faavaeina e John Hennessey.

O le 1471hp ma le 1744Nm o le maualuga maualuga e nafa ma ia faʻatinoga e saunia e se masini twin-turbo V8 ma le 7 lita. A tu'u fa'atasi i se atigipusa tusi lesona ono-saosaoa, e mafai ona laasia le sini o le 100km/h i le na'o le 2.4 sekone ma o'o atu i le 321km/h i le 13 sekone.

E LE'I MISIA: Nürburgring TOP 10: o taavale sili ona vave gaosiga i le "Green Hell"

I se leo o le faʻamanatuga mo le kuata seneturi o Hennessey Performance, na filifili le kamupani gaosi Amerika e faʻalauiloa se lomiga faʻamanatuga faʻapitoa e naʻo le tolu iunite, e taʻitasi le tau "sili atu" nai lo le tasi miliona euros.

I se tasi taimi, o John Hennessey, o le na faavaeina le faailoga, ina ua feagai ma le mea moni e faapea o Bugatti na faaigoaina le Veyron Grand Sport Vitesse o le tagata sili ona vave liliu mai i le lalolagi, na ia fai mai: "E mafai e Bugatti ona sogi i laʻu asini!". Ae ui i lea… Amerika! O le Hennessey Venom GT Spyder na mafai ona gaoia le igoa mai le taavale Farani, lea na umia faamaumauga ina ua oo i le 408.84km/h.

E LEʻI MISIA: Suʻe le fale gaosi Bugatti ua tuulafoaia (faʻatasi ai ma ata ata)

Matamata i le Hennessey Venom GT Spyder na talepeina le saoasaoa i le vaega "sili ona vave liliu i le lalolagi":

Hennessey Venom GT Spyder o le

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili