Ua tolopoina le tatalaina o le Alfa Romeo Giulia...

Anonim

Alfa Romeo ua tolopo le faalauiloaina o le Giulia i le afa lona lua o le 2016. Mamma mia, nut miseria!

“Soo se tasi e faatali, e faanoanoa” ua uma ona fai mai tagata. O le faʻalauiloaina o le Alfa Romeo Giulia ua leva ona faʻatalitali o le a tolopoina, e afaina ai a tatou (tele...) agasala. I le taʻaloga taʻaloga, faʻaigoaina o le Quadrifoglio e pei o le tu masani a le ituaiga, o le a mafai ona tatou faʻamoemoe i le tautua a le masini V6 twin-turbo 3 lita ma le 510 horsepower. O le afi e mafai ona tuleia le Giulia i le 100km / h i lalo ifo o le 4 sekone. O le vave tele na oʻo ai i le sasaina o le BMW M4 i le Nürburgring. Ae fa'anoanoa lava e le vave ona taia o tatou auala...

E leʻi faʻaalia e le faʻailoga mafuaʻaga o le tuai, ae tusa ai ma le mekasini a Peretania Auto Express o le tuai e fesoʻotaʻi ma le gaosiga o le gaosiga o le taʻavale.

VAAI FOI: Alfa Romeo Giulia Sportwagon: fai nei loa!

E ese mai i taʻaloga taʻaloga, o loʻo faʻamoemoeina foʻi le tele o faʻasalalauga masani, lea o le a faʻaalia ia Mati a sau, i le Geneva Motor Show. Versions o le a aofia ai se afi penisini 2 lita, ma le mana i le va o le 180 ma le 330 horsepower, ma lua poloka tiso, a 2.2 lita afi 4-silinder, ma le mana i le va o le 180 ma le 210 horsepower, ma le 3.0 lita V6. ma 300 solofanua.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili