Peugeot talanoaina le taitaiga i le aso 5 o le Dakar

Anonim

O le afa lona lua o le Marathon Stage e ono mafua ai le tiga o le ulu o le tele o tagata tietie.

Le 5th laasaga o le Dakar 2016 fesootai Salvador de Jujuy ma Uyuni, o lea e sopoia le tuaoi i le va o Atenitina ma Bolivia. Faatasi ai ma le 327km, o aso nei faʻapitoa e aofia ai vaega faigata tele e ono mafua ai faʻafitauli tau folauga.

E le gata i lea, matou te faamanatu atu ia te oe i lenei tulaga (pei o ananafi) e le mafai ona tuʻuina atu fesoasoani faʻainisinia, aemaise lava i paʻu. O le isi faigata faaopoopo o le maualuga: 4,600m! O le tau sili ona maualuga o loʻo faʻamauina i le talafaasolopito o le Dakar, lea faʻatasi ai ma aʻafiaga o le ofuina ma loimata i luga o le tulaga ananafi o le a mautinoa lava le aʻafia ai le saoasaoa o le tuuga.

FESOASOANI: O le auala lena na fanau mai ai le Dakar, o le mea sili ona manaia i le lalolagi

A maeʻa le aso na faʻailogaina e le pule a Peugeot, Sébastien Loeb amata lenei laasaga i le tulaga muamua o le faʻavasegaga lautele; ae ui i lea, ua ioeina e le avetaavale Farani o le lelei o le 4m48s i luga o lana paaga o Stéphane Peterhansel "o se eseesega puupuu lava i se faʻapotopotoga faʻapenei". Potukale Carlos Sousa faʻaauau lona toe faʻaleleia i luga o le laulau. I le tulaga 24 i le tulaga fa’apitoa ananafi, na si’itia ai le ave ta’avale a le Mitsubishi mai le tulaga 71 i le tulaga 30 i le aotelega.

dakar 2016 07-01

Va'ai le aotelega o le laasaga lona 4 iinei:

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili