Sa mana'o se tagata fa'atau se Cygnet V8. Fai mai Aston Martin "Ioe, e mafai ona matou faia"

Anonim

O LE Aston Martin Cygnet e mautinoa lava e le o le pito sili ona maualuga i le talafaasolopito o le seneturi-matua o le ituaiga Peretania. Sa le sili atu i le a Toyota iQ post-rhinoplasty ma totonu o loʻo faʻapipiʻiina i mea e sili atu ona mamalu, lea na faʻaopoopoina ai se tau "Aston Martin".

O lona fanau mai na afua mai i le manaʻoga e ausia le sini faʻaitiitiga faʻaitiitiga a le EU, ae na foliga mai e tutusa ma le faʻatau pisinisi o fua faʻale-Tusi Paia - o le aofaʻi o Cygnet na gaosia e faʻatatau e itiiti ifo i le afe.

Ae o lenei, ua toe fanauina o ia mai le lefulefu e pei o se phoenix, ma o se "infernal" hybrid, suia le "inisinia laiti" mai Toyota mo le 4.7 V8 na faʻapipiʻiina le Vantage muamua! Lenei… e foliga mai e pei o se Aston Martin. "O le taavale a le aai sili" o le auala lea e faʻafeiloaʻi ai e le faʻailoga.

Aston Martin Cygnet V8

O le afi e tatau ona sili atu nai lo le taavale, saʻo?

O lenei sau'ai mata'utia o le faia lea o le Q e Aston Martin - Komisi, o le vaega e fa'atautaia na talosaga fa'apitoa a ana tagata fa'atau. Ma e le masani ai, o le auala lena na sau ai lenei Cygnet V8. O se tagata fa'atau, e tele atu ana tupe nai lo le mafaufau masani - ma se uiga malie, matou te manatu - na sau i Aston Martin ma lenei talosaga uiga ese, ma fai mai Aston Martin ... ioe.

Le taimi e afe ai i luga ou lima… Na fa'afefea ona latou fa'aogaina le Vantage's V8 ma lana fa'asalalauga semi-autometi i luma o le, fa'anoanoa, Cygnet's iQ? Faigofie—e foliga mai—o le tipiina o le tele o uamea. E tatau ona sau i fafo le faʻaulu e vavae ese ai le afi afi mai le pusa ina ia mafai ai ona ofi le afi i totonu o le tamaʻi vaega sa i ai muamua i le 1.3 l fa-silinder, o lea na fausia ai se mea fou; e pei lava ona faia se alavai fou - oi ioe... o le "pepe" o le uili pito i tua!

Aston Martin Cygnet V8
E le sese la latou vaai. O se 4.7 V8 faʻapipiʻi umi i totonu o le afi afi o le Cygnet.

O le faʻatulagaina faʻamaoni o le tino atoa (laʻititi) e faʻamaonia e se paʻu taʻavale taua; ma o le afi, pe a "osofaia" le vaega o le pasese, na faʻamalosi e aveese nofoa pito i tua ae tulei i tua nofoa pito i luma. E ese mai i le tele o auala lautele, e mataʻina pea le tutusa i fafo o le Cygnet V8 tumau i lona amataga. O le faʻalauteleina o auala e tulaʻi mai i le manaʻoga e faʻaopoopo se faʻamalologa - na maua mai i vaega mai le Vantage muamua - ma uili e mafai ona faʻaogaina le tele o le malosi - o uili, faʻapipiʻi lima lima, ua tupu mai le 16-inisi i le 19, ma e sili atu le lautele o pa'u.(275/35).

Saosaoa nai lo Vantage

O le V8 o le Vantage S muamua na maua mai lona 4700 cm3 e uiga i 436 hp ma le 490 Nm , e mafai ona faʻamaonia le faʻatinoga o taʻaloga i le sili atu i le 1600 kg o le coupé. Ae o le tama'i Cygnet V8 e matua mama lava, pe a mamafa "na'o" 1375 kg , faatasi ai ma vai uma i luga o le vaa - na o le 3.15 kg/hp. E tusa ai ma le tala a Aston Martin, o le 4.2s e manaʻomia e lavea ai le 96 km / h (60 mph) e faʻaleleia ai le taimi o le Vantage S, ma o le saoasaoa maualuga o lenei "Frankenstein monster" o le 274 km / h ... Ou te toe fai atu, 274 km/h … i luga ole iQ/Cygnet!

Ma e matua manaia lava:

O le mea e lelei ai e taofi lelei e pei ona savali i luma. Na toe o atu foi inisinia a le Aston Martin i Vantage S e piki mai le tele o vaega o le faiga o taofi, e aofia ai tisiketi pito i luma 380mm ma kalipa ono-piston ma tisike 330mm ma kalipa e fa piston i tua.

Faia e ave taavale. Vave.

O le uili uili o loʻo tumau pea i le 2.02 m puʻupuʻu, ae o le lautele e 22 cm (1.92 m) sili atu nai lo le uluai Cygnet - e mafai ona tatou mafaufau pe faʻafefea ona amio lenei meaola mo le taimi nei.

Ae o mea uma i Cygnet V8 ua mamanuina mo le aveta'avale vave ... matua televave. O nofoa na suia e bacquets i mea tuʻufaʻatasia, faʻatasi ai ma tua, mai Recaro, faʻatasi ai ma faʻamau lagolago; o loʻo i ai se faʻamalama afi e tusa ai ma tulafono a le FIA; o le foeuli, i Alcantara, e mafai ona aveese; o le meafaifaaili laupapa, foi mai Vantage, i carbon.

Aston Martin Cygnet V8

O le mafanafana e leʻi faʻagaloina atoa i le i ai o le ea malulu - ioe, sa i ai le avanoa e faʻapipiʻi ai - e sau faʻapipiʻiina i lua USB ports, ma e oʻo lava i sina mea itiiti o le taugata, pe ana le o se Aston Martin, pei o. o au paʻu e lua e tatala ai faitotoʻa, o ona laulau i totonu ua faia nei i le kaponi.

O le nu'u sili? Leai se masalo…

Faitau atili