O ata muamua ia o le Rolls-Royce SUV fou

Anonim

Suia kapeta mumu mo savali palapala: o le talosaga lea a Rolls-Royce, lea na filifili e faʻasoa ni ata o lana SUV muamua.

I luga atu laititi o le tausaga ma le afa talu ona latou amataina suʻega muamua, o le Poloketi Cullinan (igoa igoa) ua amata nei ona faafoliga. A aunoa ma le manaʻo e faʻaalia le tele o foliga (aemaise lava le pito i tua) o le mea o le a avea ma SUV muamua, faʻasoa e Rolls-Royce ni ata e faʻamoemoe i le faʻataʻitaʻiga fou.

O le faatumauina o tulaga lelei ma le mafanafana o se mea e ave i ai le faamuamua mo le ituaiga Peretania, ma o le gagana mamanu Rolls-Royce o le a iai foi, a itiiti ifo i le pito i luma. O lenei SUV e fa'auluina se fa'avae na fa'atupuina mai le maoa'e e Rolls Royce, ma fa'aogaina vaega eseese ma paneta tino alumini, lea o le a fa'aaogaina mo le isi Phantom.

E LE'I MISIA: "Talofa e, ou te fia oka 30 Rolls-Royce Phantom"

"O se vaega sili ona manaia i le poloketi Cullinan, e le gata mo Rolls-Royce ma a matou tagata faʻatau o loʻo mulimuli mai ia i matou i le lalolagi atoa. O le tuʻufaʻatasiga o le faʻaulu faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma le "faʻailoga matagofie" fou e tuʻuina ai i tatou i luga o le ala saʻo e fausia ai se Rolls-Royce moni, e pei lava o ona muamua".

Torsten Müller-Ötvös, Pule Sili o Rolls-Royce

I se taimi mulimuli ane o le tausaga, o le galuega a Cullinan e alu atu mo le Arctic Circle e faʻataʻitaʻia ai se maa o le tumau ma suʻega malulu malulu, ae o suʻega i le maualuga o le vevela o le a faia i le ogatotonu o le 2017 i Sasaʻe Tutotonu. O le muamua SUV a Rolls Royce o loʻo faʻatulagaina mo le faʻalauiloaina i le 2018, ma i mea uma o loʻo faʻamoemoe e faʻatau atu le 1400 iunite i le tausaga.

rolls-royce-project-cullinan-suv-2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili