Kim Jong-un, o le ave taavale

Anonim

O le taʻitaʻi o Korea i Matu, Kim Jong-un, o loʻo faʻaalia i totonu o se tusi lesona a le aʻoga, tufatufaina e aʻoga i le salafa o le atunuʻu, o se toa moni.

O se tusi lesona fou a le aoga a Korea i Matu o loʻo taʻua ai na aʻoaʻoina e Kim Jong-un le taʻavale ina ua na o le tolu ona tausaga. O le mata'utia ua na'o se tasi o le tele o le a a'oa'oina nei i le Kim Jong-un's Revolutionary Activities course, talu ai nei na fa'alauiloaina i a'oga a North Korea - Ma sa ou manatu o le amataina o le ta'avale i le 9 o tausaga o se mea uiga ese ...

E tusa ai ma lenei tusi lesona a le aoga, o Kim Jong-un, i le na o le tolu tausaga le matua, sa aoaoina o ia lava e ave taavale. O se galuega e le mafai e se tasi ona ausia, ma e mafua ai ona tatou talitonu pe ana le seanoa le anoanoai o matafaioi a se ulu o se malo tele e pei o Korea i Matu, atonu e mafai ona tatou vaai ia Kim Jong-un o aʻoaʻo sina mea itiiti. ia Alonso ma Vettel, i le faaiuga o le vaiaso o Grand Prix.

I le faaopoopo atu i le avea ma se avetaavale atamai ma seila, o le taitai o Korea i Matu e iai foi ni taleni faatufugaga. E tusa ai ma le tusi, o Kim Jong-un o se tusiata talenia ma o le a ia fatuina ni galuega musika i le 32 tausaga o lona soifua.

E tusa ai ma le United Press International, o le aʻoga fou e taulaʻi faʻapitoa i le olaga o le taʻitaʻi Korea i Matu ma faʻafeiloaʻi i totonu o le aʻoaʻoga mo le tausaga 2015. E ui lava i lona igoa, e le o aofia ai se faʻamatalaga i le talafaasolopito o le atunuu.

E pei o Kim Jon-un, o lona tama o Kim Jong-il sa mafai foi ona faia ni mea ofoofogia. O le taʻitaʻi muamua, lea na lipotia mai na maliu iā Tesema 2001, na aʻoaʻoina le savali i le tolu masina o le matua ma tautala i le valu. O lona fanau mai na fofogaina e se foloa ma se nuanua lua. O se tulaga e faapea: o ai e alu atu i le latou...

kim-jong-un

Ia mautinoa e mulimuli mai ia matou Facebook ma Instagram

Punavai: Observer

Faitau atili