Intel fa'alautele le pule'aga i ta'aloga ta'avale

Anonim

O le fa'aogaina o masini fa'aeletonika ua matua'i fa'atupula'ia, fa'atasi ai ma le tele ma le tele o ECU o lo'o faia se sao taua i le gafatia e mafai ona maua mai se afi.

I totonu o se lalolagi o loʻo faʻateleina ai le tekonolosi i totonu o le pisinisi taʻavale, e le puipuia le taʻavale afi, o le mea moni, e masani lava ona maua mai i faʻafouga faʻatekonolosi na faʻalauiloaina i le motosport, lea e aliali mai mo le gaosiga o faiga faʻaeletoroni lavelave, faʻafouina le ata atoa o taavale.

Ae o le faateʻia faʻatekinolosi o loʻo alu atili ai, ona o le Bosch Motorsports na faia se ala pupuu e maua ai le tele o tauvaga o ECU i le lalolagi.

12380

O le taimi nei, o fea e ulufale ai le sauai Amerika i Matu e igoa ia Intel i totonu o le laufanua taʻavale

E matua faigofie lava. Bosch Motorsport e nafa ma le tele o faiga faaeletonika ma isi vaega o loʻo iai i le siamupini o le Lemans 24H, le Audi R18 e-tron TDi. Ae mo le faʻaleleia o le taʻavale i le taimi o le tuuga tumau tele, na filifili Bosch e tipi tulimanu pe o le a le mafai ona i ai se faiga faʻaeletoroni mo le afi TDi.

2011-Audi-R18-TDI-2

Ma o le mafuaaga lena na ia liliu atu ai i le Wind River, o se kamupani taua tele le atinaʻeina o polokalama ma tuʻuina atu auaunaga i le IT consulting area. Wind River's VxWorks software faʻatagaina e le gata ina maua le avanoa e pulea ai le pulega atoa afi afi o le Audi R18 e-tron TDi, ae na mafai foi ona faʻatautaia ma faʻatautaia uma faʻamatalaga telemetry talafeagai.

intel matagi r

E tusa ai ma le Taʻitaʻi o le Vaega mo le Atinaʻeina o Meafaigaluega a le Bosch Motorsport Group, mo manaʻoga o le taimi moni ma le saʻo o le mauaina o faʻamaumauga, o le Wind River's VxWorks operating system na faʻamaonia e sili ona lelei ma faʻatuatuaina, lea na mafai ai e le au inisinia ona faʻapuupuu le taimi o le atinaʻeina o le ECU 50%.

O le vaega a Bosch Motorsport ua uma ona i ai i le Bosch Engineering Group, ae o le mea uiga ese o le Wind River o le Intel ma, i se mea na tupu, na faia faapitoa mo le atinaʻeina o polokalama ma le tuʻuina atu o isi auaunaga IT, e pei lava o le mea na tupu i vaega. mai Microsoft, fa'atonuina e tulafono faatonutonu maketi.

manumalo

O le Wind River, o se lala a le Intel, e ala i lenei faigapa'aga manuia, ua fa'amoemoe e fa'alautele ana au'aunaga ma fa'aoga faiga fa'afoe fa'afoe i se vaega tele o faiga fa'apa'aga ma, o ai na te iloa, i le gaosiga o maketi ta'avale.

Aua e te ofo pe a iai se aso e te tatalaina ai le pulou o lau taavale ma maua ai le Intel hologram i le ECU!

02393950-photo-logo-intel-chipset-i totonu

Faitau atili