O Matthias Müller o le Pule Sili fou o le Volkswagen

Anonim

Faatasi ai ma le tele o palota mai le VW Group Supervisory Board, Matthias Müller - e oʻo mai i le taimi nei Porsche CEO - na filifilia e suitulaga ia Martin Winterkorn i le taʻitaʻiga a le Volkswagen Group.

O le faaiuga na faia i le aso e le Volkswagen Group Supervisory Board ma e tatau ona faalauiloa aloaia i lenei aoauli. O Matthias Müller, Siamani, 62 tausaga ma le umi o lana galuega e fesoʻotaʻi ma le faʻailoga, e sau i le pito i luga o Volkswagen ma se misiona Herculean o loʻo i luma: e faʻatoʻilaloina le faʻalavelave Dieselgate ma fuafua le lumanaʻi o le gaosiga.

O se filifiliga na le amanaiaina i le taimi lava na malepe ai le Dieselgate. Matou te manatua o le igoa o Matthias Mueller na tuʻufaʻatasia le maliega a le aiga Porsche-Piech, o le tele o tagata e umia sea i le vaega, ma le taʻitaʻi o le Volkswagen Union, Bernd Osterloh, e fai ma sui o le manaʻoga o tagata faigaluega i luga o le laupapa.

FESOASOANI: O ai Matthias Muller? Mai le 'machinic turner' i le Volkswagen CEO

O le aso Faraile a sau nei o le a aloaia ai lona tofiga, i le fono a le komiti faafoe, lea e tatau ona maua mai ai isi tala fou. Aemaise lava, o se toe faatulagaina loloto o le fausaga Volkswagen Group atoa.

Punavai: Reuters

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili