Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line: fa'aleleia talavou

Anonim

O le Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line e manumalo i talavou ma matutua sili ona le migao. Faatasi ai ma le afifi R-Line, e mautinoa lava le faʻamalosia o lou talavou masani. Ae pe na o se foliga vaaia? Sa matou o e sue.

O le SUV laiti a Volkswagen o loʻo i ai se faʻamatalaga o se fetuunaiga i le va o le taʻaloga ma le faʻaogaina, o le Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line. Va'ai faalemafaufau i le va'aiga sili atu lea o tagata matutua o le Volkswagen Tiguan, e pei o se SUV e alu i le faleta'alo ma ave fa'ama'i. E sili atu muscular, ma 19 "uili uʻamea (Mallory) ma faʻaaloalogia 225 / 40R19 paʻu, faʻatasi ma sakete pito ma tua spoiler, lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line manao i luga o mea uma e tu i fafo. Vaʻai, e mafai ona e faia e aunoa ma se masalosalo! Ua lava le va'ai iinei i ata ma i le taimi o le fa'ata'ita'iga e fa'afetaia ai foliga o i latou na pasia i tatou.

VW Tiguan 1.4 TSI R-Line 8

O foliga vaaia e taua tele ma e iloa e Volkswagen. O lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line, e faaopoopo atu i le pusa R-Line i fafo, o loʻo i ai foi se afi 160 hp 1.4 TSI i lalo o le pulou, faʻatasi ma se 6-saosaoa DSG gearbox, lea e vave ma faigofie tele ona faʻaoga. . I le pito i tua, e faʻamaeʻa uma nei faʻaaliga vaaia, o mataitusi mataitusi "TSI" e malolo fiafia ma mumu.

E tasi le mea e mautinoa: o lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line ma le 160 hp o le a le tuʻuina oe i lalo i taimi sili ona faigata, aua e sili atu le manava o le afi e lagolago ai le mamafa o loʻo tauaveina. O le tamo'e mai le 0-100 e 8.9 sekone ma le saoasaoa maualuga e 203 km/h.

VW Tiguan 1.4 TSI R-Line 5

E ui lava i lagona taʻaloga uma o loʻo maua i luga o le vaʻa, e le mafai ona galo o loʻo tatou i ai i le pulega a se SUV. O le faʻafeiloaʻiga masani masani, e tatau ona totogi i se fua lelei o le atamai i le vae taumatau, o le teuteuga o le tino i le pito sili ona faigata, transversal i SUVs uma. Ole Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line e leai se faʻalavelave ma e ui o uili 19, faʻatasi ma paʻu sili ona lelei 225/40R19, tatou te maua ai le tele o feʻaveaʻi e ulu atu i tulimanu ma le mautinoa, o le XDS faʻatapulaʻaina-slip differential e iu lava ina faia le eseesega. lau galuega.

O meafaigaluega ua maeʻa ma tulaga lelei o loʻo faʻatasi ma le fausiaina o le fale e mataʻina, peitaʻi, e leai se USB port, lea e tatau ona faʻamaonia, faʻapea foʻi ma foe i luga o le uili. O lenei faʻamatalaga mulimuli e taua tele e faʻamaeʻa ai le lagona o le mafai ona faia "se mea sili atu" i luga o le pulea o lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line. O foe i luga o le uili o le a avea ma aisa i luga o le keke ma fetaui ma le Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line e pei o se totigilima.

VW Tiguan 1.4 TSI R-Line 2

Mai se SUV ma se afi limafoai ma le malosi, e le mafai ona tatou faʻamoemoe faʻafetai pe a fuaina le faʻaaogaina. Le mamafa, lautele o pa'u ma le 160 hp o le 1.4 TSI afi e le fesoasoani. I le faaiuga o le suʻega ma faʻatasi ai ma ni tui malie i le faʻafefiloi, matou te faitauina le 9 l / 100 o le averesi mulimuli, o se numera e mafai ona pa'ū i le 7.5 lita i le 100 km lea na tuʻuina atu i ni nai taimi faʻafuaseʻi o le suʻega. o lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line.

O le mea moni o soʻo se tasi e faʻatau se taʻavale ma lenei afi e naunau e faʻaopoopo se mea malie i o latou olaga i aso uma, mo ni nai euro e itiiti ifo i totonu o latou atotupe pe a uma ona faʻafefe. O le leo o le 160 hp 1.4 TSI o lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line o le a sili atu le leo nai lo le faʻataʻitaʻiga ma le afi TDI, e mautinoa lava.

Ole lisi o meafaigaluega ole VW Tiguan 1.4 TSI R-Line, i lenei tulaga Ta'aloga, e le fa'anoanoa. Afai tatou te maua le afifi R-Line i fafo, i totonu, tatou te maua nofoa manaia i le ie ma Alcantara, ea otometi, Sau Home / Tuʻua le fale galuega, paʻu multifunction uili, Climatronic otometi ea malulu, Premium multifunction faailoilo, Cruise Pulea , taofi lima eletise, faʻata i totonu electrochromatic, masini timu, faʻaogaina o le vaivai, faʻailoga paʻu paʻu, faiga fesoasoani paka (Park Assist - luma / tua), Pulea mautu (ESP), Airbags luma, pito i luma ma pupuni ea.

VW Tiguan 1.4 TSI R-Line 10

A oʻo mai le taimi e fai ai le numera, matou te faʻamaonia o le iunite faʻataʻitaʻiina o lenei Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line e le o se taavale mo atotupe uma, aemaise lava ona o le sili atu i le 2000 euros i faʻaopoopoga e aumaia, o le € 1,397 naʻo. mo le R- afifi i fafo Laina. O le tau mulimuli o le taʻavale faʻataʻitaʻiina e € 36,821.51, faʻatasi ai ma filifiliga o le taʻavale o loʻo i lalo o le suʻega e saofagā i le siʻitia o le tau: Navigation System RNS 315 (€551), Bluetooth System (€258) ma le eletise XDS differential loka (€205 €). ). Ae ui i lea, e 3 elemene o loʻo misi ma e le mafai ona tuʻua pe a faʻatau lenei SUV, e aoga le faʻafaigaluegaina.

Afai o le mea o loʻo e suʻeina o se SUV e iai fua mo aiga uma ma uo, e fetaui lelei i le siʻosiʻomaga o le taulaga ma e mafai ona maua ai taimi malie ia i latou i tua o le uili, o le Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line o se filifiliga e ia faitau.

VW Tiguan 1.4 TSI R-Line 6
Volkswagen Tiguan 1.4 TSI R-Line: fa'aleleia talavou 29406_6
MOTOR 4 pusa
CYLINDRAGE 1390 cc
FA'AALIGA Otometi, 6 Saosaoa
TALIGA I luma
MAMAFA 1522 kilokalama
MANA 160 hp / 5800 rpm
PINARI 240 nm / 1500 rpm
0-100 KM/H 8.9 sec.
SAOPOTI TELE 203 km/h
FA'A'OGA 6.7 l/100km
TAU €36,821.51 (Iunite Fa'ata'ita'i)

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili