Ole "monster" fou a Ken Block? O se kopi o le Audi Sport Quattro ma (toetoe lava) 750 hp

Anonim

E leʻi umi talu ona faʻasalalauina o le "totogi" fou a Audi, ae faatoa faʻaalia e Ken Block lana masini fou: o se kopi o le Audi Sport Quattro mo le auala.

Mafaufau i se tasi o taavale sili ona taua i le talafaasolopito o le faʻapotopotoina ma o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o le agaga o le Vaega B, o le Audi Sport Quattro e faʻaauau pea ona le tuua se tasi e le fiafia, e oʻo lava ia Ken Block, o le na filifili e taumafai le mea e foliga mai e le mafai: ia faia. lana avetaavale i aso uma. O le pailate lava ia na fai mai, i le taimi o le tuʻuina atu o le faʻataʻitaʻiga i SEMA, i Las Vegas (USA).

Ina ia faʻataʻitaʻiina le Audi Quattro i le tauvaga, na faʻamalosia ai le faʻailoga e fa-mama e fausia 217 auala faʻataʻitaʻiga, lea e faigata tele ai le misiona o le sailia o se mea moni. Ae na mafai e Block ona foʻia lena tulaga.

Audi Sport Quattro Ken Block

Mo lenei mea, na faʻamoemoeina i luga o le fesoasoani a le LCE Performance, lea e tuʻufaʻatasia (i isi suiga) i le gaosia o faʻataʻitaʻiga o le Audi Sport Quattro. O le tagata sauniuni Siamani na sapalaia le taʻavale - o le mea moni, o le LCE Performance demo unit lea na matou faʻafeiloaʻi atu ia te oe i le amataga o lenei tausaga - ma Block ma lana 'au Hoonigan ua uma ona faia ni suiga.

Muamua, na latou amata i le vavae ese o le taavale atoa, e toe valiina (sa mumu ma o lea ua paʻepaʻe), faʻapipiʻiina teisi atu ma le faʻaopoopoga o ata (pei o le Audi faʻailoga i luga o le faitotoʻa) ma e oʻo lava i uili e tulaga ese. lenei faʻataʻitaʻiga. , ma le "saini" a Hoonigan.

Audi Sport Quattro Ken Block

O loʻo matou i ai pea i le amataga o le faʻaleleia o le mauga fou a Ken Block, ae o loʻo i ai le KW Motorsport Edition faʻamalolo ma o uili na afifi i paʻu Toyo R888R.

I totonu, o le musumusuga i le lalolagi o tauvaga e lauiloa. O mea taua o le dashboard carbon fiber na mamanuina e Walter Röhrl, o nofoa faʻafouina Recaro Pole Position Classic ma le taofi faʻapitoa e tutusa ma le Block lea ua uma ona faʻaogaina i lana Hoonitruck.

Audi Sport Quattro Ken Block

Fa'aola e se poloka 2.5 o fa'a'au'au e lima - o le a se isi mea? - e iai le Garrett G-series turbo ma le Wagner Tuning intercooler. I'uga? O lenei auala-faamaonia "monster" e maua ai le malosi 746 hp.

Ua na o le pau lava le mea o totoe o le vaai atu ia te ia o galue. Ae matou te mautinoa o le Ken Block o le ai ai se mea i luga o lona lima mo le faʻamatalaga vitio. E tasi le mea e mautinoa: o lenei Audi Sport Quattro o le a alu i autafa!

Faitau atili