Fa'aalia: Ferrari F60 Amerika

Anonim

Ferrari fa'amanatu lona 60 tausaga i le maketi i Amerika i Matu ma le Ferrari F60 Amerika, o le 740hp Cavalino Rampante ma se tau fa'apitoa.

Faʻavae i luga ole F12 Berlineta, ole Ferrari F60 Amerika o loʻo iai ni suiga faʻalelei. Mo se amataga, na leiloa le taualuga, o lea e mafai ai ona e faʻalogo lelei i le galue o le 12 cylinders e sili atu aʻo manaʻomia le puupuu 3.1 sekone e oʻo ai i le 100 km / h.

Amerika F60 (2)

Ina ia faʻamaonia le faʻataʻitaʻiga, na toe faʻaleleia e Ferrari vaega malamalama ma faʻatasi ai ma le fesoasoani a se pulou faʻatasi ai ma le tele o faʻaoga ea, na mafai ai ona tuʻuina atu se foliga sili atu i luma o le F60 Amerika. O'o atu i tua, le vaega o le fa'ata'ita'iga a Ferrari mo le maketi a Amerika: lua fa'ailoga matagofie. o le puipuiga, fausia i fibre kaponi lavelave ma pa'u.

O le mea sili e ofo ai e sau i totonu, ma se nofoa o lanu taʻitasi. E sa'o: se nofoa o lanu uma, i totonu o le Ferrari. O le fa'apitoa e iai mea nei. A o nofo le pasese i luga o se nofoa uliuli, o le avetaavale o loʻo siomia e le mumu, i luga o le nofoa ma luga o vaega o le dashboard ma le nofoaga tutotonu. O lanu o le fu'a a Amerika o loʻo i ai i se fasi pepa e sopoia ai faletupe e lua.

O masini e tutusa ma le faʻaaogaina i le F12 Berlinetta: o se poloka 12-cylinder i V, faʻatasi ai ma le 6.3L e atiaʻe ai le 760 hp o le mana. E ese mai i le 0-100 km / h faʻavavevave, e leai se isi faʻatinoga o faʻatinoga e iloa, peitaʻi o le Ferrari F60 Amerika e mautinoa lava e leai se faʻalavelave i le faʻafefeina o lauulu i le sili atu i le 300 km / h.

Amerika F60 (4)

E tutusa ma le mea na tupu i le 1967, ina ua faia e Ferrari i luga o le talosaga a Luigi Chinetti le 275 GTS NART, na o le 10 Ferrari F60 Amerika o le a gaosia, taʻitasi ma le tau o le 2.5 miliona tala, e tusa ma le € 1,980,000. Oi, ma ua 'upu' uma.

Faitau atili