George Hotz e 26 tausaga le matua ma fau se taavale tuto'atasi i totonu o lana faletaavale

Anonim

E mana'o Geohot e fa'atupu se fa'asalalauga tuto'atasi "kiti ta'avale", mo le itiiti ifo i le 900 euros.

O lona igoa o George Francis Hotz, ae i le lalolagi o hacking (komepiuta piracy) ua lauiloa o ia o geohot, miliona75 pe na o le afe. I le 17, o ia o le tagata muamua na "solia" le polokalama o le saogalemu o le iPhone ma aʻo leʻi 20 ona tausaga, ua uma ona ia talepeina le polokalama homebrew a le Playstation 3.

FESOASOANI: Ua lata mai le faasaolotoina o taavale

Ua 26 nei ona tausaga, o George Hotz, ua tuuto atu i ni misiona mamalu ma atonu e sili atu ona faigata. O se tasi oi latou na faia i totonu o lona faletaavale faautauta. Na'o ia, ua tu'uina atu e Hotz ni nai tausaga ua tuana'i i le atina'eina o se ta'avale tuto'atasi e foliga mai e mafai ona fa'atusalia faiga na atia'e e le au tele o pisinisi tau ta'avale.

O se tamaloa e faasaga i se autau o inisinia na faatupeina e miliona miliona. E mafai? E foliga mai. Tele. E tusa ai ma Hotz, o lana taʻavale tutoʻatasi e faʻavae i luga o se masini atamai faʻapitoa, e mafai ona aʻoaʻoina e ave faʻataʻitaʻiga o isi taavale: o le tele o le taimi e te faʻaaluina i luga o le auala, o le tele foi lea o lou aʻoaʻoina.

I se taimi lata mai, e talitonu Siaosi Hotz o le a mafai ona ia faʻaavanoaina lenei pusa avetaʻavale mo le tele o taavale, mo se tau i lalo ole 900 euros.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili