A uma mea uma, o le Hyundai i30N e le tuliloaina le faʻamaumauga i le Nürburgring

Anonim

Hyundai e foliga mai e le popole i taimi o le auala, ae e uiga i le poto masani ave taavale.

I ni nai masina mai le tuʻuina atu o lana taʻavale taʻavale muamua, na atiaʻe e le Hyundai's new debuted N Performance division, o le Korea brand o loʻo faʻaauau pea ona galue malosi i le fou. Hyundai i30 N . Ae e ese mai i le taumatematega, o le faia o le Hyundai i30N o le faʻataʻitaʻiga sili ona saosaoa i luma-uili i luga o le Nürburgring - o se igoa o loʻo iai nei i le Volkswagen Golf GTI Clubsport S - e le o se faʻamuamua mo Hyundai.

E LEʻI MISIA: Faʻasalalau tusi FWD's: mulimuli ane, o le fea e sili ona vave?

O le mataitusi "N" i le N Performance o loʻo faʻatusalia e le gata o le suʻesuʻega ma le atinaʻeina o le faʻailoga i Namyang, Korea i Saute, ae faʻapea foʻi le Nürburgring, le matagaluega o loʻo faʻataʻitaʻiina ai le faʻataʻitaʻiga fou, ae e leʻi paʻu Hyundai mo lena mafuaaga. e fai mo oe lava faamaumauga taimi i Inferno Verde.

"Na matou o mai se tamaʻi faʻailoga i se faʻailoga masani. O le mea e tatau ona tatou faia nei o le faʻaopoopoina o uiga, ma o le taimi saʻo lenei e fai ai."

Tony Whitehorn, Pule Sili o Hyundai UK

hyundai-rn30-manatu-6

O le taʻavale taʻavale a Korea i Saute na faʻamoemoeina i le Paris Motor Show e le RN30 Concept (i ata), o se faʻataʻitaʻiga ma le 2.0 Turbo afi ma le 380 hp ma le 451 Nm o le torque, faʻatasi ma le lua-clutch gearbox (DCT). E foliga mai o mea tutusa ma le gaosiga o le a taofi i le mamanu, e foliga mai o le Hyundai i30N o le a oʻo i le 300 hp.

Punavai: Ta'avale ta'avale

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili