New Aston Martin Lagonda: o se taavale mai Arapi

Anonim

O vaega mulimuli o faʻailoga mai le aulelei sili ma faʻapitoa Aston Martin Lagonda ua aveese. O se sedan taugata ma fa'amatalaga fa'aosoina e le fa'ailoga o le tala fa'asolopito mai atunu'u o lona mamalu.

O se sedan fau lima - na faia i lima e pei ona fai mai Peretania - lea e maua ai e mea e faʻamalosia ai le fiber carbon se paʻi fou, faʻaitiitia le mamafa ma fesoasoani i le faʻamaualuga o le fausaga. Faatasi ai ma se mamanu i fafo na musuia e le Lagonda 1976 uluai ma totonu na matua musuia e le Rapide, o lenei sedan o se faʻataʻitaʻiga o le faʻapitoa ma le taugata.

AM Lagonda (3)

E musu Aston Martin e tuʻuina atu faʻamatalaga e uiga i le "fua faʻasaina" i lalo o le pulou. Ae o le Lagonda e faʻavae i luga o le Rapide, o loʻo i ai se avanoa malosi o le a faʻapipiʻiina i le afi 6 lita V12 faʻamalosi ma le 552hp ma le 630Nm lea e faʻaogaina ai le Rapide S.

E tusa lava pe tumu au taga ma ua musuia oe e alu i luma i lau faʻatau, e mafai ona e ave lau solofanua mai le timu aua, e faaopoopo atu i lenei Peretania o se lomiga faʻatapulaʻa, e naʻo le UAE e faʻatau atu ... e ala i le valaaulia. ! Ua leaga tele.

Faletusi:

New Aston Martin Lagonda: o se taavale mai Arapi 29685_2

Faitau atili