Fa'agaioiga Hermes: GNR fa'amalosia asiasiga

Anonim

I le va o le 17th ma le 19th o Iulai, o le Guarda Nacional Republicana o le a faʻateleina ana patrolling ma lagolago gaioiga mo tagata faʻaoga auala, faʻatonuina taumafaiga i auala sili ona taua i lona vaega o matafaioi, ina ia mautinoa le femalagaaʻi i le saogalemu mo tagatanuu o loʻo agai atu i / mai nofoaga mafanafana ma/po'o mea na tutupu e ese le natura i lenei taimi o le tausaga.

I le tolu aso o lenei vaega lona 2 o le Operation Hermes, e tusa ma le 2834 fitafita, mai le National Transit Unit ma Territorial Commands o le a auai, oe, i le faaopoopo atu i le puipuiga ma le lagolago, o le a matua gauai atu i amioga lamatia a avetaavale oe. e lamatia ai le saogalemu o auala, e pei o: · Avetaavale i lalo o le malosi o le ava malosi ma le psychotropic; Saosaoa.

Felauaiga a tamaiti: o mea uma e tatau ona e iloa o loʻo i ai iinei

Le fa'aogaina fusipa'u ma/po'o faiga fa'atama'i; · Le fa'aoga tatau o telefoni fe'avea'i; · Fa'alavelave fa'afuase'i, suiga o le itu, fesuia'i le itu o le malaga, tu'u le ala ma le mamao saogalemu ma · Aveta'avale e aunoa ma se fa'atagaga faaletulafono.

O le Operation Hermes e fa'agasolo i le vaitau o le taumafanafana, mai le aso 3 o Iulai ia Aokuso 30. I lenei vaitau, o le leoleoina ma le lagolago i tagata o loʻo faʻaaogaina auala o loʻo faʻamalosia i vaega eseese.

Tusi ma Ata: Republican National Guard

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili