Ferrari 250 GTO: Le Tala o LeMans i se Tau Taimane

Anonim

O le mea tonu lea matou te lipoti atu ia te oe i le aso. Le faʻatau atu o se 1963 Ferrari 250 GTO mataʻina "taimane" ma le 5111GT chassis, lea na gau uma faamaumauga.

Sa tauaaoina mo le tau maualalo o 52 miliona tala , lea i le fesuiaiga o loʻo i ai nei e faʻaliliuina i ni nai tupe 38.26 miliona euros . O se fa'amaumauga moni fa'amauina mo se ta'avale "lima lona lua" e le na'o so'o se ta'avale, ae o se vaega o tala fa'asolopito o ta'avale, tumu i fa'atusa ma le alofa.

O le maketi Ferrari i le Iunaite Setete ua vaaia le tuputupu aʻe e tusa ma le 38.8%, seia oʻo ia Setema i lenei tausaga, e le o se mea e ofo ai ma o loʻo ogatusa ma upusii lata mai mo Ferrari rarities: o le faʻataʻitaʻiga mulimuli na taʻua i faʻamaumauga faʻamaumauga o le Ferrari. 275GTB/4*S Nart Spider, na maua mo le $27.5 miliona i le fa'atautu'i a le RM'S Monterey ia Aokuso talu ai.

1963 Ferrari 250 GTO - Le Grail Paia

Ae afai, i le tasi itu, o nisi tagata aoina ma tagata suʻesuʻe o loʻo popole e uiga i le faʻalavelave faʻafuaseʻi e mafai e nei faʻatauga faʻatauvaʻa faʻatau, o isi latou te vaʻai i nei mataupu o se faʻataʻitaʻiga o le auala ua avea ai le vasega ma sili atu ma sili atu le lelei o tupe teufaafaigaluega.

O le mea e sili ona faʻafefe i lenei mataupu e ui lava i le seasea o le faʻataʻitaʻiga, e le o se mataupu tuʻufua. O Ferrari GTOs ua fa'aalia tele i le fa'atautu'i, ae o lo'o i ai fa'alavelave: Pink Floyd tagata ta'apala Nick Mason's Ferrari 250 GTO ua leva ona sailia, ae e musu Nick e fa'atau atu i so'o se tau.

FESOASOANI: Stirling Moss's Ferrari 250 GTO o le taavale sili ona taugata

O se lalolagi e mafai ona maua e toʻaitiiti ma o loʻo mu, faʻamaoniga o le maketi masani ua toetoe lava pei o se tauva i tupe teufaafaigaluega. O le faʻatusatusaina o lenei maketi i galuega o faatufugaga, o se faʻatusatusaga o loʻo avanoa i nai faʻataʻitaʻiga, e leai se masalosalo o lenei 1963 Ferrari 250 GTO ua uma ona tusia lona igoa i le talafaasolopito o galuega sili ona taugata o faatufugaga.

O le faʻamatalaga o le tagata faʻatau fiafia e leʻo iloa, ae o le tagata faʻatau e leai se isi nai lo le aoina o Paul Pappalardo mai Connecticut, o le na tuʻuina atu lana 1963 Ferrari 250 GTO, e aunoa ma se mafuaaga manino i le taimi nei.

Ferrari 250 GTO: Le Tala o LeMans i se Tau Taimane 29713_2

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili