Mazda RX-9 ua fa'atulaga mo le fa'amalolo i le 2020

Anonim

O le Mazda RX-9 i le lumanaʻi o le a faʻaaogaina se Skyactiv-R rotary engine ma le 1.6 lita o le suiga. I le taimi nei, e leai se mea fou…

O le tala tele o le Mazda, ina ia faʻamautinoa le tuʻuina atu o le mana malosi i mea uma, o le a faʻapipiʻiina lenei Skyactiv-R afi fou ma ituaiga e lua o le supercharging: i le maualalo o suiga, o le afi o le a manuia mai se turbo eletise; i revs maualuga, o le afi o le a faʻaaogaina se turbo masani tele.

FESOASOANI: Ua toe foʻi mai afi a Mazda Wankel

O le tekinolosi o le a faʻaauupegaina ai le taʻavale taʻaloga Iapani ma le 1.6 lita poloka (vaelua i le va o le lua 800cc rotors taʻitasi), turbocharger ma le HCCI (Homogeneous Charge Compression Ignition) tekonolosi ua uma ona iloa i poloka tiso, lea e mafai ai ona maua le malosi o le 400hp. O mea mama, sili atu le tufatufaina o le mamafa - e le sili atu i le 1300 kilokalama - ma le faʻafeiloaʻi lua-pipii o nisi ia o foliga e taʻitaʻia ai i tatou e talitonu o le sui o le RX-8 o le a faia e fetaui ma le talatuu na tuʻua e le RX-5 ma le RX. -7.

O le Mazda RX-9 o loʻo i ai i le Tokyo Motor Show e sosoo ai ma o lana faʻaaliga i tagata lautele o loʻo faʻatulagaina mo le 2019. O lona taunuu mai i faʻatau oloa e faʻatulagaina mo le tausaga 2020, pe a faamanatu e le Iapani lona selau tausaga.

E LE'I MISIA: Mazda RX-500 o le manatu e le mafai ona galo ia i tatou

Mazda RX-9 ua fa'atulaga mo le fa'amalolo i le 2020 29822_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili