Elextra, le "family supersport" e mafai ona taunuu i le amataga o le 2019

Anonim

Talu mai le faʻalauiloaina o le poloketi, ia Fepuari, e itiiti se mea na faʻalogoina e uiga i le duo Poul Sohl ma Robert Palm ma le eletise taʻavale taʻavale Elextra. O lona uiga…

O le tagata fai pisinisi Tenimaka ma le Swiss designer (faʻapitoa) o loʻo naunau e faʻalauteleina lenei galuega mataʻutia: o le sini o le atinaʻeina o se faʻataʻitaʻiga i lenei tausaga ma mai le 2019 e faʻalauiloa muamua faʻataʻitaʻiga (100 iunite ua fuafuaina).

Elextra, le

4-nofoa, 4-faitotoa, 4-uili taavale

Fausia tele i le faʻaaogaina o le carbon fiber, o le faʻailoga e faʻamautinoa o le taʻavale taʻavale o le a 25% mama nai lo se fausaga tutusa i le alumini masani.

O le Elextra o le a faʻamalosia e ni afi eletise se lua - tasi i luga o axis taʻitasi - faʻatasi ai ma le mana tuʻufaʻatasia o le 680 hp.

Elextra, le

I tulaga o le faʻatinoga, o le Elextra o le a mafai ona faʻavavevave mai le 0-100 km / h i le naʻo le 2.3 sekone, aʻo leʻi oʻo i le 250 km / h o le saoasaoa maualuga (faʻatapulaʻa). O le tuto'atasi e 600 kilomita i le tau e tasi ma i le averesi saoasaoa o le 100 km / h.

Afai e faʻatinoina, o le 100 iunite o le ai ai se tau i le va o le 400 ma le 500 afe euros.

Ae mo le mamanu, o le Elextra e musuia e laina o taʻaloga taʻaloga a Italia i aso ua tuanaʻi - o loʻo tumau pea le vaʻaia pe o le a le fofo o le a maua e Robert Palm mo faitotoa pito i tua.

Faitau atili