O le BMW 3 Series GranTurismo fou na tu'uina atu

Anonim

O le BMW 3 Series GranTurismo fou ua uma ona tuʻuina atu ma faʻatusalia se peti maualuga maualuga i le vaega faʻapitoa.

O lenei manatu fou o loʻo faia se matafaioi faʻapitoa i totonu o le 3 Series, o se faʻasologa manuia lea ua faʻaleleia i le tele o galuega, avanoa ma le masani masani i le 3 Series GT fou. O le BMW 3 Series GranTurismo o lo'o tu'ufa'atasia uiga malolosi ma ta'aloga o le 3 Series, fa'aopoopo ma tu'u le fa'amamafa fa'apitoa i luga o le va'a ma fa'amafanafanaga mo femalagaiga mamao.

Faatasi ai ma foliga sili ona iloga o le BMW 3 Series GranTurismo fou o lona ata ma se taualuga Coupé-style ma faʻamalama faʻamalama. I le pito i tua o se spoiler faʻalautele - o le muamua o lona ituaiga i BMW - e maua ai se taʻavale saogalemu. I le 110km/h ua si'i a'e le fa'aleaga ma maua ai le mautu atili o GranTurismo.

BMW 3 fa'asologa GranTurismo

Faatasi ai ma le sili atu le faigofie o le avanoa ma se tulaga maualuga, e ofoina atu le faʻalauteleina o le vaʻaia pe a faʻatusatusa i le vaega o totoe o le Series-3, faʻatasi ai ma le faʻalauteleina o le avanoa i luga o le pasese e avea o se tulaga manuia vave.

O le siʻitia manino o le umi i luga o le Sedan ma le Touring na i ai aʻafiaga i luga o le ata i fafo, ae faʻapea foʻi le tele o avanoa avanoa i luga o le vaʻa, lea i le paleni, mo le pasese pito i tua ua tupu i le 7 cm. O se tasi o kata pu o lenei faʻataʻitaʻiga o lona seevae tele 520 lita, lea e mafai ona faʻateleina i le 1,600 lita matagofie ma nofoa pito i tua gaugau i lalo (40:20:40).

E le pei o lona tuagane matua (Series 5 GT), e le o avanoa le tatalaina o seevae lua, ae e faʻatumu lenei avanoa e tele isi mea aoga e maua e pei o le "teu" pusa i lalo o le fola ogalaau ma matau mo le tautau, mo se faʻataʻitaʻiga, ato faʻatau.

BMW 3 fa'asologa GranTurismo

E pei o le laina, o le 3 Series GT o le a maua i laina meafaigaluega e 3, Ta'aloga, Ta'aloga ma Fa'aonaponei. O le ai ai 5 afi, tolu penisini (le 320i (143 hp), le 328i (245 hp) ma le 335i (306 hp) ma le lua i le tiso (le 318d (143 hp) ma le 320d (184 hp)). Mulimuli ane, o le a taunuu mai le 325d ma ona uili uma o le xDrive versions.

O lenei BMW 3 Series GT o le a faʻaalia aloaʻia i le Geneva Motor Show ma o le a oʻo atu i le au faʻatau i le ogatotonu o Iulai i lenei tausaga.

O le BMW 3 Series GranTurismo fou na tu'uina atu 29972_3

Tusiga: Marco Nunes

Faitau atili