Ta'amilosaga Fonotaga i le lautele o le 2017 Motor Show

Anonim

I le va o Novema 21st ma 24th, o se Taʻamilosaga o Konafesi i le lumanaʻi o le gaoioi, tekinolosi, siosiomaga ma le tauvaga o le a faia faʻatasi ma le 2017 Motor Show.

Feavea'i i le 21st Century. Vaaiga lautele. Lu'itau.

Erick Jonnaer, Failautusi Aoao o le ACEA (Association of European Automobile Manufacturers), o le malo lea mo lenei autu ma o le a taulai atu i autu e pei o:
  • Fa'atapula'aina o le tiso i nisi o atunu'u;
  • Taunuuga o le faʻaofiina o le taamilosaga WLTP fou;
  • Fa'agata fou ile fa'aosoina ole CO2

Aso: Novema 21, 1:00 pm

Nofoaga: Faletalimalo Vips Art's – Parque das Nações, Lisbon

Le So'otaga i le va o Alamanuia tau Ta'avale ma le Si'osi'omaga.

Fa'alauiloa e Valorcar, Sosaiete Pulea Ta'avale i le End-of-Life, Lda.

  • Biomaterials e faʻailogaina le faʻaauauina o pisinisi ma le paneta

Fa'ai'uga: Failautusi a le Setete mo le Si'osi'omaga, Eng. Carlos Martins

  • Sili atu le mautu, lelei ma, i le tele o tulaga, tetee: o mea ola e pei o le soya, bamboo poʻo le agave o loʻo faʻaogaina se sao taua i totonu o pisinisi taʻavale, e oʻo atu i le tulaga o tagata gaosi paʻu ma fau taavale. faʻaaogaina i le tele o latou oloa.
  • I le faaopoopo atu i mea fou o le a suia ai taavale e fa uili, o le faʻamaoniaina o le siosiomaga o kamupani o loʻo feagai saʻo ma i latou ma le toe faʻaaogaina o otaota e tuʻufaʻatasia ma fafagaina i latou o le a talanoaina foi, i se laulau e aofia ai le auai o le Failautusi. o le Setete mo le Siosiomaga, Eng. Carlos Martins.

Aso: Novema 22nd, 2pm

Nofoaga: FIL – Parque das Nações, Lisbon

Tagata fa'atau o le Lumana'i. O ai lea? O le a le mea o lo'o e su'eina?

  • Fetuuna'i i le tagata fa'atau ma tumu i auaunaga: o le a avea lea ma ta'avale o le lumana'i, sili atu ona fa'apitoa, feso'ota'i ma tu'ufa'atasia nai lo se isi lava taimi i totonu o le si'osi'omaga o le fe'avea'i lea o le a faia ai fa'ai'uga i le "ao" o le initaneti e fa'atatau i ana mana'oga. tagata fa'aoga.
  • O le aʻoaʻoga ua matua faʻamalamalamaina ua uma ona avea ma se ituaiga fait accompli, e le gata ona o faʻamatalaga e pei o le "telematics" poʻo le "e-call" o loʻo faʻateleina i totonu o le pisinisi. Ae o faʻailoga o loʻo faasino i le itu saʻo? A uma mea uma, o le a le mea o loʻo sailia e tagata faʻatau i aso nei? E faʻapefea ona faʻamatalaina, o lona uiga e te fiafia i le sailiga o faʻamatalaga ma faʻafefea ona saunia e le au gaosi taavale ni fofo feʻaveaʻi e tali atu i ou manaʻoga?

Aso: Novema 23, 3:30 pm

Nofoaga: FIL – Parque das Nações, Lisbon

Punavai: Fleet Magazine

Faitau atili