Mercedes-AMG "fa'ailoa" GT Coupé ma fa'atulaga mo Sineva

Anonim

O se fa'ata'ita'iga e fa'amoemoe e avea ma ta'aloga e fa-faitotoa coupé o lo'o ofoina mai e Mercedes-Benz ma AMG, o le fa-faitotoa Mercedes-AMG GT Coupé e foliga mai ua i ai se fa'amaoniga moni o le alu i le gaosiga.

O le "faasalalauga", e le gata i lea, na faia e le kamupani Siamani, lea e le gata ina faʻamaonia le igoa lea na lauiloa ai le faʻataʻitaʻiga mo se taimi umi - Mercedes-AMG GT Coupé - ae faʻapea foi le tuʻuina atu o le mea o le a avea ma ana gaosiga, ua uma. i le isi Geneva Motor Show ia Mati.

Faatasi ai ma lenei faʻamatalaga, o le faʻaaliaina o ata muamua o le faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapipiʻiina pea ma faʻaalia nai laina i le lumanaʻi o le fa-faitotoa coupé, na faʻaalia foi.

Mercedes-AMG GT Coupé teaser 2018

Mercedes-AMG GT Coupé: taʻaloga ma matagofie

O le faʻatupuina o le faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu i le 2017, o le Mercedes-AMG GT Coupé o le a faʻatautaia foi le misiona o le nofoia o le avanoa na faia muamua e le CLS 63, o se fesuiaiga e le o toe avea ma vaega o lenei vaega, i le augatupulaga fou ua uma ona tuʻuina atu. O se mea moni e taʻitaʻia ai le talitonu o le faʻataʻitaʻiga fou o le a le gata o se taʻaloga moni e fa-faitotoa coupé, ae o se talosaga foi o le tulaga maualuga ma le taugata. E le gata i le fa'ailogaina i tekonolosi fa'amatagofie moni.

E le gata i lea, i le tulaga o afi, o mea uma e faasino i le faʻataʻitaʻiga o le a faʻatulagaina ma le lauiloa 4.0 lita twin-turbo V8, tuʻuina atu le mana e tusa ma le 600 hp.

Mercedes-AMG GT Coupé teaser 2018

Plug-in hybrid version foi i luga o le laulau

I luga o le laulau o loʻo iai foʻi le avanoa o le pito i luga ole laiga, plug-in hybrid, lea, faʻaopoopoina se eletise eletise i lenei lava afi penisini, e mafai ona faʻasalalau tau e tusa ma le 800 hp.

Faʻatulagaina mo le faʻaaliga ia Mati i le Geneva Motor Show, o le fou fa-totoa Mercedes-AMG GT Coupé e tatau ona faʻatau atu i le 2018, e foliga mai mulimuli ane i lenei tausaga.

Faitau atili