E manaʻo Audi e faʻavasega atili ana faʻataʻitaʻiga

Anonim

E eseese uma, tutusa uma. E foliga mai o le autu lea a Audi ina ua latou o atu e faʻamalamalamaina le mamanu o latou faʻataʻitaʻiga lata mai. E ese mai le faitioina o taunuuga na ausia, aua o le mea moni o taavale e lelei ona fai i le matagofie, o le faafitauli na laga e le au faitio ona e foliga tutusa uma le tasi i le isi. O le mea moni na i ai i tala fou iinei i lau RazãoAutomóvel i lenei tusiga.

E manaʻo Audi e faʻavasega atili ana faʻataʻitaʻiga 30073_1

Ae e foliga mai o le a avea lea ma faʻafitauli i aso faʻanumera. O Stefan Sielaff, o le faatonu o le mamanu mo le fa-mama mama, na faasilasila mai o le isi Audi faʻataʻitaʻiga o le ai ai gagana eseese e faʻatatau i le tino (saloon / van, SUV ma coupé). O le polokalame fa'avasegaga fa'apitoa e fa'aigoaina o le AQR o le a fa'atuina uiga fa'apitoa mo ituaiga ta'itasi o le tino, ma e na'o na tino fa'apitoa e fa'aaogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatulagaga o le grille pito i luma e faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga o le A aiga atonu e matua ese lava mai le faʻaaogaina i faʻataʻitaʻiga o le aiga Q. i le eseesega o faʻataʻitaʻiga (faʻamalie mo le paronomasia).

E oo lava i se tulaga e faapea: O le faatali ma vaai!

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili