Torino Design ATS Wild Twelve Concept : o se toe foʻi mai tele

Anonim

Torino Design ma le ATS o loʻo saunia se fua faʻatauvaʻa e toe foʻi i le feeseeseaiga ma faʻailoga ua uma ona faʻatulagaina, o lona uiga, LaFerrari ma le kamupani.

Na fa'aalia i le fa'aaliga o ta'avale ta'avale, Parco Valentino Salone ma Gran Premio, o le Wild Twelve ua na'o se manatu e fa'amoemoe e fa'atau vave. E tatau ona feagai ma le tauvaga tele mai Ferrari, Porsche ma Mclaren, ma e tusa ai ma le ATS, e faʻamoemoe e gaosia pe tusa ma le 30 iunite.

Mai le amataga, o le mea faʻapitoa e faʻamaonia, ae e tele atu. O le Wild Twelve o le a gaosia i totonu o se 'falesa' faapitoa. O le gaosiga o le a faia i fale muamua a Bugatti i Campogalliano - manatua o le tuai o le EB110 na sau mai lenei falegaosimea i le 1990s.

O le pepa faʻapitoa a lenei Wild Twelve e faʻamalosia ma faʻamaonia ai o le ATS o loʻo i ai se vaʻaiga e taulaʻi i le lumanaʻi, aua o le Wild Twelve e faʻafefiloi e pei lava o talosaga a isi tauva e pei o: McLaren P1, Ferrari LaFerrari ma Porsche 918 Spyder.

2015-Torino-Design-ATS-Wild-Twelve-Concept-Static-1-1680x1050

O le Wild Twelve o loʻo i ai kata pu i luga o lona lima e faateʻia ai e oʻo lava i le sili ona masalosalo. O le Wild Twelve o loʻo faʻamalosia e se poloka 3.8l twin-turbo V12 mataʻina ma le fesoasoani a 2 afi eletise.

O le taunuuga o se 848 horsepower matagofie tuʻufaʻatasia ma se faʻalavelave maualuga maualuga: 919Nm! O le puleaina o lenei puna o le mana o le matafaioi a le ZF 9-saosaoa faʻasalalau otometi. O le mamafa atoa o le seti, e tusa ai ma le ATS, o le a le sili atu i le 1500kg, lea e faʻatauva ai le Wild Twelve, faʻafetai i le malosi-i-mamafa o le 1.76kg / hp - o se tau faʻatatau.

E tusa ai ma le ATS, o le Wild Twelve o le a mafai ona saoasaoa mai le 0 i le 100km / h i le tusa ma le 2.6s ma mai le 0 i le 200km / h i le 6.2s. O le saoasaoa maualuga e manaia foi: sili atu i le 380km / h. I se isi faaupuga, Wide Twelve o le a leai ni faʻafitauli i le tausisia o le tauvaga.

E tusa ai ma le faʻalauiloaina o le siosiomaga, o le Wide Twelve e manumalo i le tauvaga ma lona 30km tutoʻatasi i le eletise mama, sili atu nai lo le LaFerrari ma le 918 Spyder, e mafai ona naʻo le 22km ma le 19km.

E leʻi tuʻuina mai e le ATS ia i matou tala fou talu mai le 2013 ina ua maeʻa le 2500GT, ae o le a nafa le Wild Twelve mo le amataga moni o le faʻailoga? Tuu mai ia i matou lou manatu i luga oa matou upega tafailagi.

Torino Design ATS Wild Twelve Concept : o se toe foʻi mai tele 30091_2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili