VAAI IA. Ua uma ona amata le lomiga lona 4 o le Skoda Photography Award

Anonim

O loʻo faʻagasolo le isi lomiga o le SNAP IT mai le Skoda photography award.

I le 2017, o le Czech brand o loʻo toe faʻatau i luga o le SNAP IT photography award, lea ua i ai nei i lona fa o lomiga. O lenei tausaga, o le autu "Toe feso'ota'i" fa'amoemoe e lu'i tagata fiafia i ata e su'esu'e lo latou so'otaga ma le si'osi'omaga. E pei ona fai mai António Caiado, Faʻatonu Faʻatauga o ŠKODA i Potukale:

“O le autu o lenei tausaga na filifilia e faavae i luga o le manatu ma filosofia o le ata fou a ŠKODA, le Kodiaq. O lenei faʻataʻitaʻiga fou ua faʻamoemoe e ofoina atu i ana avetaavale le avanoa e toe faʻafesoʻotaʻi ai e le gata i le natura ma le siosiomaga, ae faʻapea foʻi ma isi, faʻafetai i le tele o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga e mafai ai e le taavale ona avea ma se isi masini feaveaʻi i lenei vaitau o Initaneti o Mea nai lo se na'o auala o felauaiga"

2017 SNAP IT e Skoda

SNAP IT o le a tamoʻe mo le masina, faatasi ai ma sui auai e mafai ona tuʻuina atu a latou ata sili ona lelei seia oʻo i le aso 26 o Me i luga o le tulaga faʻapitoa mo le taui: SNAP IT e Skoda.

VOLVO'S 90 TAUSAGA FAAPITOA: Volvo ua lauiloa mo le fausiaina o taavale saogalemu. Aisea?

A maeʻa lena aso, o ata o le a iloiloina e le au faʻamasino e aofia ai André Boto, tagata pueata faapolofesa, Rogério Jardim, faatonu o le O Mundo da Fotografia magazine, ma António Caiado, faatonu maketi i Skoda.

I le aso 7 o Iuni, o le a fa'asalalauina ai ata sili e tolu, i se sauniga o le a faia i le Skoda Lounge, i Lisbon, lea o le a vala'aulia ai le au fa'ai'uga e to'a 15.

O le SNAP IT muamua e Skoda manumalo o le a maua se siaki FNAC aoga 1000 euros. O le a maua foi le siaki a le FNAC mo le tulaga lua ma le tulaga tolu, ae mo le 200 ma le 100 euros.

O ata o le 15 faʻauʻuga o le a faʻaalia i le Skoda Lounge mo le masina. Mo nisi faʻamatalaga, vaʻai ile SNAP IT e Skoda 'upega tafaʻilagi.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili