O le a se mea e mafai ona tatou faʻamoemoeina mai le faʻaleleia o foliga i le tupulaga lona fitu o le Volkswagen Golf?

Anonim

Ole tupulaga lona fitu ole Volkswagen Golf (fa'alauiloa ile 2012) o le a va'aia lona fa'afouga tele muamua ile masina fou. O le ā e mafai ona tatou faatalitalia?

Ua amata nei le faitauga i lalo i le tu'uina atu o foliga fa'alelei o le tupulaga lona fitu o le Volkswagen Golf, ua fa'atulaga mo le masina o Novema. O se faʻataʻitaʻiga na fanau mai i le 42 tausaga talu ai ma o loʻo faʻatau atu nei tasi le iunite i le 40 sekone . E 2160 iunite i le aso ma 788,400 iunite i le tausaga, mo le aofaʻi atoa o le 32,590,025 iunite i lana galuega faʻapisinisi (seia oʻo i le faaiuga o le 2015).

E tusa ai ma le Volkswagen Golf 2017, e tatau ona faʻamoemoeina nisi o tala fou e leʻo faʻaalia i tulaga matagofie. - a le o lea, e pei ona masani ai Volkswagen. Ae ui i lea, o moli o loʻo faʻamoemoe e faʻaaogaina se saini malamalama faʻaonaponei ma faʻamoemoe e toe faʻaleleia le faʻamalama e faʻamamafa ai le eseesega i le lomiga na faʻalauiloaina i le 2012.

E LEʻI MISIA: Na ia ufiufi le 18,000 kilomita i luga o se uila afi e faʻataunuʻu ai se miti ... e tietie solo i Nürburgring

I totonu, e fa'amoemoeina le toe fa'aleleia lautele o mea e fa'aogaina i luga o le dashboard, fa'aofuofu fou ma le fa'aaogaina o se faiga fa'amatalaga fa'aonaponei, fa'atasi ai ma fofo feso'ota'iga fa'aleleia. I se faaupuga malosi, e tatau ona faʻaogaina e le Siamani le faʻaleleia o foliga e faʻapipiʻi ai le Tapolo i le tupulaga fou a le Vaega o faʻamalologa faʻafefe ma faʻafouina afi - faʻaitiitia le filogia ma sili atu ona lelei.

volkswagen-golf-mki-mkvii

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili