Ferrari J50: o le "cavallino rampante" ma ivi Iapani

Anonim

Na maua e le National Art Center i Tokyo le Ferrari J50 fou, o se fa'ata'ita'iga fa'amanatu e fa'ailogaina ai le 50 tausaga talu ona iai Ferrari i Iapani.

Ferrari sa galue faapisinisi i le maketi Iapani mo tonu 50 tausaga. Talu ai ona o lana aia tatau, e leʻi tuʻuina atu e Ferrari ia aitalafu i lima o se isi tagata ma faʻaaogaina le aso e faʻalauiloa ai se lomiga faʻapitoa, le Ferrari J50.

O le Ferrari J50 e fa'avae i le 488 Spider, o lea e tutusa uma ai le 3.9-lita V8 afi. Ae ui i lea, o le J50 e tuʻuina atu le 690 hp o le malosi maualuga, o se faʻaopoopoga o le 20 hp i luga o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i lona faavae. Manatua o le 488 Spider e naʻo le 3 sekone e faʻamaeʻa ai le saoasaoa mai le 0 i le 100 km / h ma oʻo i le maualuga o le saoasaoa o le 325 km / h.

Ferrari J50: o le

FA'AALIGA: Ferrari LaFerrari o le taavale sili ona taugata o le 21st seneturi

Aesthetically, o le radiators na siitia e faʻaitiitia ai le pito i luma, faʻaopoopoina se sulugatiti uliuli, ma filifilia le lanu Rosso Tri-Strato.

Ae o le mea fou autu atonu o le alava carbon i luga o le taualuga, vaevaeina i ni vaega se lua ma e mafai ona teuina i tua o nofoa. "Matou te mananaʻo e toe faʻafoʻi mai le targa style, lea e faʻaalia ai a matou taʻaloga taʻavale mai le 70s ma le 80s", o le faʻamatalaga lea a Ferrari.

I totonu, na o le pau lava le eseesega o faʻamaʻi fou ma se lanu mumu ma le lanu uliuli ma le faʻailoga paʻu Alcantara. E na o le 10 kopi o le a gaosia - pe le o se lomiga faʻapitoa - ma ua uma ona faʻatau uma, i le tau e tusa ma le tasi miliona euros.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili