DS E-Tense latalata i laina gaosiga

Anonim

O le DS E-Tense na folafola mai e na o le tasi lava le faatosinaga i le lumanaʻi DS design language, ae e mafai ona sili atu nai lo lena.

Talu mai le tuʻuina atu o le DS E-Tense i le Geneva Motor Show, o loʻo faʻafaileleina e le faʻailoga le manatu o le agai atu i le gaosiga o lenei faʻataʻitaʻiga. DS na faʻaalia lona faʻataʻitaʻiga i le tele o taimi i luga o auala o Pale ma Madrid, ma o le taʻavale taʻavale na manumalo foi i se tauvaga faʻalelei lea na faʻapotopotoina ai taʻavale e valu. E tusa ai ma le Autocar, o le PSA Group na tuʻuina atu se pateni i lenei vaiaso mo le igoa DS E-Tense , lea e sili atu le malosi i tala na faʻasino i le gaosiga o lenei taʻavale taʻavale Farani.

FESOASOANI: Citroën Cxperience Concept: o se tofo o le lumanaʻi

Manatua o le faʻataʻitaʻiga na faʻaalia i Sineva na faʻapipiʻiina i se afi eletise ma le 402hp o le malosi ma le 516Nm o le maualuga maualuga, faʻamalosia e maʻa lithium ion ua tuʻufaʻatasia i totonu o le chassis base, fausia i le carbon fiber. O le faʻailoga na faʻasalalau faʻavavevave mai le 0-100 km / h i le 4 sekone, o le maualuga o le saoasaoa o le 250km / h ma le lautele o le 310 km i siosiomaga fefiloi.

Afai e alu i luma, o le gaosiga o le DS E-Tense e tatau ona tupu i le mea sili i le 2019, aua o le faʻamuamua sili mo le faʻailoga i le taimi nei o le faʻalauiloaina o lana SUV muamua.

DS E-Tense latalata i laina gaosiga 30432_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili