O tamaitai agai i sisifo ma Mercedes-Benz ma Clube Escape Livre

Anonim

Ina ua maeʻa le manuia o le uluaʻi lomiga i le 2017, i luga o le ala o le marshland ma Ribatejo moorland, o le taʻaloga i fafo-auala na faʻatulagaina e Mercedes-Benz Portugal ma Clube Escape Livre o loʻo faʻaalia o ia lava o se avanoa mo le malosi, ae o tamaitai malolosi ma talenia e auai i se fonotaga e tuʻufaʻatasia ai faʻataʻitaʻiga, adrenaline ma suʻesuʻega, faʻatasi ai ma taimi paganoa, fegalegaleaiga, faauoga ma fefaʻasoaʻiga fesoʻotaʻiga.

O le lomiga lona lua o le She's Mercedes Off Road Experience e faia i le va o Torres Vedras ma Mafra, ma o loʻo faʻaalia ai le faʻalauteleina o uiga lelei o turisi o lenei itulagi. Mai le tala faasolopito, e fesoʻotaʻi vavalalata ma tupu, uaina ma meaʻai, o le a mafai ona fiafia i laufanua faʻapitonuʻu i le atoatoa. O tekinolosi ma le saogalemu o faʻataʻitaʻiga o le Siamani, aemaise lava le 4MATIC system mai Mercedes-Benz, o le a faʻatagaina mo le tele o faʻalavelave mai le asphalt.

O lana Mercedes Off-road experience

fafine i tua o le uili

O avetaʻavale o le a maua nofoaga e pei o Tapada ma Mafra Palace, faʻapea foʻi ma laufanua o papa i tafatafa o le sami, faʻapea foʻi ma le poto masani e taʻavale i luga o ituaiga eseese o fola.

O ia o le Mercedes Off Road Experience e amata ma fa'ai'u ile Faletalimalo Dolce CampoReal. A maeʻa le faʻafeiloaʻiga ma le 'aiga o le taeao, e agai atu le karavan i le pito i luga o Senhora do Socorro e faamemelo i le laufanua tautotogo ma aʻoaʻo sina mea itiiti e uiga i le puipuiga a le Linhas de Torres. Mulimuli ane, e alu atu e suʻe le vaomatua o Tapada de Mafra, lea e masani ona sopoia ai e le puaa vao, le tia ma le tia ma tagata asiasi. A maeʻa le 'aiga o le aoauli i Tapada, mai le natura i measina faʻale-aganuʻu ma faʻalelotu, e faʻafeiloaʻi e le Mafra National Palace le avetaavale o taʻavale Mercedes-Benz ma se asiasiga i ona potu faʻasolopito. O le malaga taamilo i le talafatai o Atelani e faʻailogaina ai le toe foʻi atu i le faletalimalo, lea o loʻo faʻatali ai se meaai mama a le karavan a tamaʻitaʻi, faʻatasi ma le tuʻuina atu o faʻamanatuga.

She-Mercedes-Benz-Off-auala

O le tafaoga e folafola mai ai laufanua lelei.

E faapefea ona auai?

O le totogifuapauina o le lesitala o le 85 euros mo tamaitai avetaavale ma soa, 100 euros mo tama tane ma le 35 euros mo tamaiti (pe a faia seia oo ia Aperila 27th).

E pei ona uma ona tupu, o le a toe ofoina atu e Razão Automóvel se auai i lenei mea, o se paaga faʻasalalau a Clube Escape Livre. Faalogo!

Fa'amatalaga ma le resitalaina e ala i luga ole upegatafa'ilagi a Mercedes-Benz ma Clube Escape Livre pe fa'afeso'ota'i le 271 205 285 ma le 967 899 449.

Faitau atili