O le DS Divine Concept na fa'auluina le mamanu fou o le Citroën

Anonim

Citroën o le a tuʻuina atu se faʻataʻitaʻiga fou o le laina DS i le Paris Motor Show: le DS Divine. O se manatu e faʻafeiloaʻi ai le lalolagi i le faʻataʻitaʻiga fou o le laina faʻapitoa a Farani.

Faʻailoga i le faʻamalosia o finauga a le laina DS e faasaga i faʻamatalaga tau tupe a Siamani, Citroën faatoa tuʻuina atu ata muamua o le DS Divine Concept. O se faʻataʻitaʻiga, i upu a le faatonu o le DS Yves Bonnefont, ua faʻamoemoe e faʻapea o ia o se taʻavale i luma atu o lona taimi ma "vaʻaia, tekinolosi faʻapitoa ma se tuʻufaʻatasiga o le mafanafana ma le paleni paleni". E tusa ai ma le tala a Bonnefont, o le DS Divine o se faʻataʻitaʻiga o le mea o le a ofoina mai e le laina DS i le lumanaʻi, "o loʻo i luga ma foliga muscular ma voluptuous, faʻapipiʻiina e laina faʻafefete ae susu".

O se tasi o faʻamatalaga autu i laina o le DS Divine o le leai lea o le faʻamalama pito i tua, suia i foliga faʻasolosolo. I le leai o se fa'amalama pito i tua, na filifili ai le fa'ailoga Farani mo le fa'atuputeleina o mea pu'eata va'aiga pito i tua. Matou te masalosalo o lenei fofo o le a oʻo atu i le gaosiga, ae matou te faʻamanatu atu ia te oe o Citroën e umi se talaʻaga o fofo faʻapitoa ma sina maliega. O le tatalaina o le faitotoa i seleulu o le a avea ma se isi elemene e mautinoa lava e le alu i tua atu o le vaega Manatu.

DS Manatu Paia 6

Faitau atili