Revzani Manu: Ua valea Uncle Sam!

Anonim

Faatasi ai ma le tele o mea le lelei, e tatau ona tuʻuina atu i tagata Amerika se faʻafetai, ona o le taimi lea na latou filifili ai e ave le le lavalava Ariel Atom ma avatu ia te ia se tino oti o laina mataʻina, uma i le Revzani Beast.

E le aoga le mafaufau o le avea ma Amerika e masalosalo. O le mea moni, o le fua e faia i se auala sili ona manaia ma Revzani ma faʻavae i luga o le tulaga sili ona lelei o Ariel Atom.

VAAI FOI: Nissan Vision Gran Turismo 2020: Fa'amatala Fa'atusa

Revzani e sau mai Kalefonia ma o se vaega o loʻo faʻamatalaina ai le mafuaʻaga o le auala. O le setete o Amerika, lauiloa mo lona vevela e mafai ai ona e fiafia i le tele o masina o le susulu o le la, e sili atu nai lo le faʻamaoniaina o le filifiliga mo lenei tino mo le Revzani Beast.

2014-Rezvani-Beast-Static-7-1280x800

Ae tatou o atu i numera. Ina ia faʻamalamalamaina le sili ona masalosalo, o le Revzani Beast o loʻo tuʻuina atu i le 300 ma le 500. O le Revzani Beast 300 faʻasoa uma ona vaega faʻainisinia ma le Ariel Atom ma o lea, o lona viscerality e faʻasalalauina e le lauiloa Honda K20 poloka o 2l ma 4. fa'agogo, ae fa'atasi ai ma le fa'aogaina o le compressor volumetric.

E LEʻI MISIA: Aua le faʻafefe ma se Honda Civic Type R i le Nürburgring…

O loʻo i ai le 315 horsepower i le 8400rpm ma le maualuga o le torque o le 324Nm i le avanoa avanoa, ma le mamafa atoa o le 703kg. O le faʻatinoga e le mafai ona sili atu le taufaaleaga, o loʻo matou talanoa e uiga i le 2.9s e faʻataunuʻu ai le amataga masani mai le 0 i le 100km / h.

I le isi itu, o le Revzani Beast 500 vave aumaia i tatou i le mana: 500 horsepower o loʻo tuʻuina atu i la carte, e le Honda K24 poloka, ma le 2.4l ma le 4 cylinders. I lenei lomiga sili atu vitamini-tumu, o le fua o le malosi na taitai atu ai i le vaetamaina o le volumetric compressor, faatasi ai ma le turbocharger.

2014-Rezvani-Beast-Static-2-1280x800

Faatasi ai ma le 500 horsepower i le 6350rpm ma le maualuga maualuga o le 579Nm i le 5950rpm, o le Revzani Beast 500 e mafai ai mo le faʻatinoga i tua atu o le taliaina. O loʻo matou talanoa e uiga i le 2.7s i le masani 0 i le 100km / h, faʻatasi ai ma le faʻalavelave faʻaopoopo o le Beast 500 e naʻo le 667kg.

E TATAU ONA TAUTALA: O se Audi e "fafaga" i omoomo? E mafai.

Aua e te manatu o Revzani e gata i le toe gaosia o le "Ariel Atoms" ma se tino eseʻese, o le galuega e alu i luma. Ina ua maua e Revzani afi na saunia e Ariel, sa toe faaleleia atoatoa e le vaega o faatinoga a Ariel i le U.S.A.

O le DDM Works e nafa ma le Fuafuaga o poloka taʻitasi, faʻamavaeina ma faia suʻesuʻega auiliili. O le vaega o totoe e aofia ai le fa'aauupegaina i latou i mea maualuga-fa'atinoina "Made in the USA", fa'atasi ai ma piston fa'ailoga, 'au fa'afeso'ota'i H ma pine fa'afeso'ota'i ARP.

2014-Rezvani-Beast-Static-3-1280x800

I totonu o ulu o poloka e leai se mea e faʻalavelaveina, ae ui i lea, o loʻo faʻamavae uma ma faia ni suʻega faʻamalosi, a maeʻa ona toe faʻamama, faʻalelei ma faʻapipiʻi i gaskets fou.

O le mana o le Revzani Beast's K20 ma le K24 poloka o loʻo tuʻuina atu i le 6-speed manual gearbox ma le faʻaogaina o le tagata lava ia, ae o le fiafia i le mana uma e manaʻomia e mafai ai ona faʻaaogaina i le auala sili, e maua uma e Revzani Beast. u'u fa'amalosi .

NA TUPU I LE US: O se tuuga na liua i le Demolition Derby

Afai e manaia le mamanu, ae e le faʻamaonia, aua le lafoaia filifiliga ua uma ona faia, ona sa i ai le tele o le galulue faʻatasi i le va o Revzani Automotive Design ma le mamanu o Samir Sadikhov, e nafa ma mamanu o le Aston Martin DBC ma le Ferrari Xerzi Concept.

2014-Rezvani-Gaioiga-1-1280x800

A oʻo mai i le tuʻuina atu o foliga mulimuli i ata, e oʻo mai le pule o le N2A Motors, o se kamupani faʻapitoa i le faʻamatalaina o ata CAD ma faʻailoga i luga o masini CNC, faʻaaogaina le tekonolosi 3D sili ona lata mai, faʻaaogaina naʻo le carbon fiber ma le polyurethane mai le lelei sili atu. .

TECHNOLOGY: O faʻamatalaga uma o le masini fou 1.5 Skyactiv D a Mazda

E pei o le Ariel Atom, o le Revzani Beast o loʻo i ai faʻamatalaga iloga i tulaga o amioga faʻamalosi. O le faʻatulagaina o le afi pito i tua i se tulaga faʻafefe, faʻatasi ai ma se faʻamalolo tutoʻatasi o loʻo faʻapipiʻiina atoatoa Bilstein coilovers ma se pusa faʻatauvaʻa mai Alcon, e faʻapipiʻi i auvae 4-piston i 2 au, e fesoʻotaʻi uma i paʻu Toyo R888 i lapopoa 235. / 35R19 i luma ma le 295/30R19 i tua e mafai ai ona e su'esu'e ma lu'i so'o se tasi e lava le lototele e tatalia ai tapula'a a le Revzani Beast.

2014-Rezvani-Beast-Static-4-1280x800

O tau o le a faʻatulagaina ai le Revzani Beast i le US o le a faʻatatau i le faʻatau muamua ona o le faʻalauiloaina o le "Launch Edition", faʻatasi ai ma tau i le faasologa o le 99,500 tala mo le Beast 300 ma le 124,900 tala mo le Manu. 500. fa'alauiloa, fa'aopoopo tau i le $119,000 ma le $139,000, i le faasologa.

MANA: O le lalolagi o se nofoaga sili atu ona o lenei 12-rotor Wankel afi

E fia iloa pe leai, o le tusi saisai a Revzani mo lana faʻataʻitaʻiga Beast e 1 le tausaga e leai se kilomita, o se mea o le a tuʻu ai tagata e ona le lumanaʻi i se faʻafefiloi o lagona, i le va o le faʻaogaina ma le mafaufau poʻo le suʻesuʻega atoa i le 12 masina.

Revzani Manu: Ua valea Uncle Sam! 30534_6

Faitau atili