Rally de Potukale: Sebástien Ogier i le osofaiga atoa

Anonim

Ua alu atu Sébastien Ogier mo le aso mulimuli o le osofaiga a le Rally de Portugal. Na maua le 4.9 sekone i le taitai ma Jari-Matti Latvala ma e lei togiina le solo i lalo.

O a taeao o le a le fetaui mo le vaivai o le loto. O le siamupini o le lalolagi, o Sébastien Ogier, na manumalo lona tolu i le Vodafone Rally de Portugal faapitoa ma tapunia le avanoa i le taitai o le tuuga. Na maua e le avetaavale Volkswagen le 4.9s mai lana au o Jari-Matti Latvala o loʻo faʻateleina le vaʻaia o lona taʻitaʻia i se tulaga lamatia.

O le lua e tuueseese e na o le 9.5s pe a tolu laasaga e alu aʻo leʻi maeʻa le faigamalaga a le WRC a Potukale. O tagata lautele na malaga faʻatasi e matamata i le Rally de Portugal o loʻo i ai i le Volkswagen Vs Volkswagen homemade duel ma se isi mafuaaga mo le fiafia.

Faatasi ai ma lenei taunuuga, na manumalo ai Ogier ia Kris Meeke lea na paʻu mai le lona lua i le tolu. O le Briton mai Citroën na faia lona fa taimi i tua o Andreas Mikkelsen (ata faʻaalia). O le Norwegian mai Volkswagen na agai atu foi i le pulelaa. E 1.1s mai le nofoaga o Meeke.

Rally de Portugal SS11 2015-3-10 (28)

Na toe fo’i i tua Hayden Paddon ma maua ai lana paga o Dani Sordo i le fa’apitoa muamua. I le vaega mulimuli, na ia taia se maa ma faaleagaina le pusa o lana Hyundai i20 WRC. Ua leiloa le suauu ma se tulaga foi i le laulau. Na ia toe tuuina atu le pou i le tagata Sepania.

O le Ford's Ott Tanak sa lona lima i le vaega ma o lo'o tumau pea le tulaga tutusa i le aotelega. I le auala, o loʻo i ai i le Estonia le tulaga tuʻufaʻatasia. E 50 sekone mai ia Mikkelsen ma e 45s e sili atu ia Sordo.

I le WRC2, Nasser Al-Attiyah o loʻo faʻaauau pea ona pule i lana Fiesta RRC. O le taimi lea, na ia manumalo ai i le faʻapitoa ma manumalo i le 24 sekone ia Esapekka Lappi, o le na faʻamaeʻaina le aso lona lua i le vasega, 49 sekone i tua o le muamua. O Pontus Tidemand, i le tulaga lona lua o Skoda, o loʻo i le tulaga mulimuli i luga o le pulelaa ma o Stéphane Lefebvre, i Citroën, i le tulaga fa, i le 16 sekone.

Ata: André Vieira/Thom Van Esveld – Ledger Automobile

Rally de Potukale: Sebástien Ogier i le osofaiga atoa 30568_2

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Punavai: ACP

Faitau atili