Rally de Potukale: Viana ma Caminha ao rubro

Anonim

Na amata le aso i tala fou o le faaleaogaina o le Ponte Lima (SS2) tulaga ona o se afi. Caminha (SS3) ma Viana (SS4) na faia le pati, i se auala tele.

Afai o le taunuu atu i Lousada ma fetaui ma se aofia mataʻina o se fiafiaga sili, o la tatou faamoemoega maualuluga mo aso nei ua taunuu. I Viana do Castelo, o le oso o se tasi o mea taua, faatasi ai ma tagata lautele ua toe tuʻuina atu le tino i se pati le faʻafefe. O Caminha sa le mamao i tua.

Faatasi ai ma le Atalani i tua, na sologa lelei le aso mo i latou na agai atu i vaega pito i matu o lenei lomiga o le Rally de Portugal.

Rally de Portugal 2015-2-4 (12)

Na fa'ai'u e Latvala le aso i le ta'imua

O le taʻitaʻi o le tauvaga, Jari-Matti Latvala, o le na manumalo i le vaega mulimuli o le aso, na sili ona saoasaoa mo le taimi lona lua i le agavaa (SS7 - Viana do Castelo). O lenei faʻatinoga na faʻatagaina ai o ia e faʻatuina se avanoa o le 11.1s e faʻatatau i le tulaga lona lua, le Briton Kris Meeke (Citröen). O le ta'ita'i siamupini o Sébastien Ogier sa lona lua saosaoa ma sa ia ta'utino mai e tatau ona ia pulea le tulaga o pa'u, ma i le taeao na oo lava ina tigaina o ia i se tui tuai.

O nisi o avetaavale na mafatia i tui i totonu oa latou taavale ma sa i ai isi faafitauli ona latou te leʻi faʻamoemoeina tulaga faigata i le aoauli.

I le fuaitau lona lua e ala atu ia Caminha Ogier na sili ona vave ma faʻapuupuu le faʻaletonu mo le au teteʻe. O le ta'ita'i o le Ipu a le Lalolagi e ono, 26 sekone i tua o Latvala.

O Ott Tanak na lona tolu saosaoa ma maeʻa le aso lona fa, 1.8s i tua Andreas Mikkelsen, o loʻo tolu pea.

O faafitauli o pa'u na iloga ai le aoauli

I le aoauli, sa tele ni tala e uiga i pa'u. Toeitiiti lava o tagata ta'avale uma na filifili e fa'aoga le fefiloi o le malu ma le malo, ma nisi e filifili mo le vaivai. O mea fa'apitoa sili ona vevela ma sili ona fa'afefe o se lu'itau. O le avetaavale Lorenzo Bertelli e leʻi mafai ona toe foʻi i le fesoasoani ona e lua ona pu na faʻaleagaina ai rims ma le taʻavale na le mafai ona taʻavale.

Rally de Portugal 2015-2-4 (3)

O le faʻapitoa muamua o le aoauli, Ponte de Lima 2, na iu lava ina faalēaogāina ona o se afi na sasao i le siosiomaga. Talu ai e le'i ausia tulaga saogalemu, na tonu ai i le fa'atonuga o tuuga e le faia le tulaga lona lima o le Vodafone Rally de Portugal.

I le WRC2, na manumalo ai Nasser Al-Attiyah i le vaega mulimuli o le aso. Na faia e Karl Kruuda lona lua, e tusa lava pe na ia mauaina se tagata tauva lemu i ona luma na mafua ai ona leiloa lona taimi. I le faaiuga o le taamilosaga, e muamua Qatari ma le 13.5 sekone i luma o Yazeed Al-Rajhi. O Pontus Tideman, o le na fa'amuamua le Skoda Fabia R5, lona tolu.

I le WRC3 o loʻo i ai se finauga malosi mo le muamua. O Quentin Gilbert o le ta'ita'i, ae o Terry Folb (2nd) na mae'a le aso na'o le 8.2s i tua. Ole Christian Veiby e lona tolu ae e sili atu ile afa minute i tua ole Farani.

I le Potukale, na taʻitaʻia e Bernardo Sousa i le taeao, ae na iu lava ina tuʻuina atu le tulaga i le faʻapitoa muamua o le aoauli. Na faaleagaina e le avetaavale Potukale le radiator o le Peugeot ona e maualalo tele le kilia o le eleele mo mea faapitoa e loloto le loloto, ma filifili ai e lafoai ina ia aua nei faaleagaina le afi. O Miguel Campos (Ford Fiesta R5), o le lona lua, o le a faauma le aso i le tulaga muamua.

Rally de Portugal 2015-2-4 (37)

O le avetaavale mai Famalicão e sili atu ma le lua minute i luga o le lona lua Potukale, Pedro Meireles. O Miguel Barbosa o loʻo nofoia le nofoaga mulimuli i luga o le pulelaa i le va o Potukale.

O le taimi nei ua ulufale atu le Vodafone Rally de Portugal i le eria o Marão. Baião (18.57 km), Marão (26.46 km) ma Fridão (37.67 km) o mea faʻapitoa ia e faʻamaeʻa faalua e tagata tauva. E 586.84 kilomita, o lona 165.4 kilomita e faasaga i le chronometer.

Ata: André Vieira/Thom Van Esveld – Ledger Automobile

Rally de Potukale: Viana ma Caminha ao rubro 30569_4

Faitau atili