BXR Motors Bailey Blade XTR: Manava i le miti a Amerika

Anonim

O aso nei matou te aumaia ia te oe se galuega mataʻutia a se tagatanuu Amerika masani, lea e faʻaalia ai le miti a Amerika i le BXR Motors brand ma le poloketi, faʻatasi ai ma lona faʻataʻitaʻiga muamua: le Bailey Blade XTR.

Na amata uma lava i le laʻitiiti o Neil Bailey, o se tamaititi fiailoa na faʻaalia le fiafia i taavale mai le amataga, aemaise i le faʻaogaina o masini. E pei o le toatele o i tatou, sa faia e Neil se lagona lelei mo le mea ua tatou taʻua nei o le "reverse engineering", o lona uiga a o laʻitiiti, sa fiafia Neil Bailey i le talepeina uma o masini faaeletonika a ona matua, e malamalama ai po o a vaega sa ia i latou ma pe faapefea ona latou galulue. .

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-Static-2-1280x800

O lona naunau i taavale na amata ona maua ai ni faavae mautu, i le 1972, na ia mauaina ai lana taavale muamua, o le Ford Mustang cabrio Spirit Edition, lea na ia faaaluina ai le tele o itula i le faletaavale e mamanuina ai lana lava galuega faatino.

Ae e leʻi muta ai iina ma nai taavale mulimuli ane, na filifili ai Neil e laa i luma i mea e popole ai lona tuʻinanau ma faʻafeiloaʻi i le lalolagi moni, o se faʻaaliga o le tusisolo maoae o Fernando Pessoa ma amata ona sii mai: " E finagalo le Atua. , e miti le tagata ma fanau mai ai le galuega”.

O le mafuaaga lena i le 2008, na filifili ai Bailey e tuu lana galuega tumau o se Web Developer ma lamatia uma ana tupe teu i le fausiaina o lana poloketi fou: BXR Motors.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-I totonu-Dashboard-1280x800

Pe a moemiti i le Bailey Blade XTR, na o le mafaufau o Neil e tuʻufaʻatasia le sili ona lelei o le mamanu, i se faaipoipoga atoatoa ma le faʻatinoga ma foliga. Ina ia faʻataʻitaʻia le Blade XTR, na faʻaaogaina e Neil se tele o masini e fai ma musumusuga: mai le masani a Amerika "Muscle Cars" i mea taugata.

Na iloa e Neil i lona mafaufau na o le fatuina o se mea e toe faʻafouina ai le mea e tatau ona i ai le taʻavale Amerika.

O le faagasologa o le atinaʻeina o Bailey Blade XTR e 4 tausaga, lea na faʻaalu ai e Neil le tele o itula i lana faletaavale e fuafua mea uma i lalo ifo o faʻamatalaga laiti ma tosina mai ai le aufaipisinisi, o se galuega e manaʻomia ai foi lana taumafaiga, ina ia mafai ona faʻaauau le poloketi i luga o le tulaga.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-SEMA-2-1280x800

Fai mai Neil, BXR Motors e moni ma manava le mea sili o le miti Amerika. E talitonu Neil o se fa'amaoniga lea e mafai e se "tagata masani" ona ausia mea ofoofogia e aunoa ma le i ai o Fort Knox i ona tua. E le masalomia le musuia ma se mea e faamanatu mai ai ia i tatou se upusii a Mozart: "Ina ia faia se galuega faatufugaga e le lava le i ai o le taleni, e le lava le malosi, e tatau foi ona ola i se alofa tele". O le tu'inanau ma le fa'anaunauta'iga lea na fa'afaileleina e Neil e fausia ai se galuega fa'amalosi e pei o le Bailey Blade XTR.

Ae na iloa e Neil, mo le agai i luma o le poloketi, sa ia manaomia nisi “fai’ai” ma o le mafuaaga lena ua toe to’a 8 ai ona sui i lana ‘au, o i latou uma ua silia ma le 15 tausaga o le poto masani i le pisinisi ma le inisinia o taavale.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-I totonu-Dashboard-3-1280x800

Na talia e Neil oka talu mai le amataga o le tausaga ma e foliga mai ua leva le lisi. O fa'atauga fa'amuamua e pasi, i so'o se tulaga, o tupe teu e mana'omia e fa'aagaga le Bailey Blade XTR, e toe fa'afo'i atoatoa pe a suia o latou mafaufau.

Ae seʻi o tatou o ifo i mea moni ma faʻaali atu ia te oe le fiber o loʻo faia moni ai lenei Bailey Blade XTR.

Sei o tatou amata i le mea tonu e taua, o le a le fatu o loʻo nofo i totonu o lenei masini faʻatau fale?

E leai se isi mea, leai se mea e itiiti ifo nai lo le Ford "Coyote" poloka, o se tasi o poloka sili ona fiafia i ai mo Amerika pro-modding.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-Sili-I totonu-1280x800

O lenei 5.0l V8 biturbo poloka o loʻo ofoina atu i le 2 malosiaga, o le faʻavae autu o le 750 horsepower i le 6400rpm ma le mea moni lava "faʻasalaina i latou lava", aʻo oʻo atu le torque i se 949Nm mataʻutia i le 5550rpm (!). A maeʻa ona tuʻuina atu ia te oe le taimi e manava ai, matou te tuʻuina oe i le isi malosiaga, lea e oʻo atu ai le tau i le 1200 horsepower. Tuuina atu nei tulaga taua, matou te fesili atu ia te oe le mafuaaga nei: faatasi ai ma lona itiiti 1270kg, o le tele o faatinoga e faaliliuina i le 3.2s mai le 0 i le 100km / h ma sili atu i le 322km / h o le saoasaoa maualuga, e le leaga mo se galuega faletaavale.

Afai o loʻo e faʻatusaina uma nei malosiaga i totonu o se afi faʻapenei, ia manatua o le poloka, ulu ma pistons o loʻo i totonu uma o le alumini ma o le crankshaft ma le faʻapipiʻi o loʻo i totonu o le uʻamea uamea, faatasi ai ma le fesoasoani a titanium valves. Mo le faʻamalosi faʻamalosi e iai a matou 2 turbos faʻatasi ai ma faʻamau faʻapipiʻi lua faʻatasi ma le 64mm inlet inlet. E pei o lea, o le manava o lenei Bailey Blade XTR o le a le tuua ai se tasi e le fiafia, po o fea lava e alu i ai.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-I totonu-Uli-Uli-1280x800

A oʻo mai i le malosi o le Bailey Blade XTR, pau lava le mea e te iloa o loʻo i ai se faʻamalolo faʻamalolo ma tulafono faʻaeletoroni ma taofi, e pei ona faʻaalia e BXR Motors, ua saunia mo se taʻavale o lenei tulaga o le faʻatinoga. O le tuʻuina atu o malosiaga uma i uili pito i tua e faia e se pusa faʻataʻitaʻi e Tremec, ma 6 saoasaoa. Ina ia faʻaopopoina le faʻamaeʻaina o le paʻi, o loʻo i ai a matou taʻavale paleni ma faʻapipiʻi atoatoa i le tufatufaina tele: 55/45 mo le pito i luma ma tua, i le faasologa.

I totonu, o le taulaiga o le taugata, e ui lava i auala faigata. E mafai ona tatou faʻamoemoe i luga o se numera numera, faʻamafanafanaga tutotonu i le faiga o le Tesla Model S ma le paʻi paʻu o le 13 inisi, paʻu maualuga ma isi faʻaoga i le carbon.

O le tau e totogi mo nei mea leaga uma Amerika soifua maloloina ua mamanuina ma faia i totonu o se faletaavale, le Bailey Blade XTR, e amata ile $250,000, tusa ma le €184,430 faaopoopo lafoga, faʻatagaina ma felauaiga. E leai se masalosalo o le faʻapitoa e totogi mo ia lava ma i Europa o loʻo i ai a tatou taʻavale pusa taugofie ma e aunoa ma na seti uma o lanu Amerika e leaga mo lo tatou soifua maloloina, ae tatou te fiafia i ai.

2014-BXR-Motors-Bailey-Blade-XTR-SEMA-1-1280x800

E tumau pea mo i tatou le fai atu o le filifiliga a le tagata lava ia ma le malosi e mafai ona suia tele. “Tumbs up”, mo se galuega mata’utia ma le mata’utia! Matou te tuʻuina atu ia te oe le ata vitio e uiga ia Neil Bailey ma lana Bailey Blade XTR.

BXR Motors Bailey Blade XTR: Manava i le miti a Amerika 30603_8

Faitau atili