Ledger Automobile i le Mais Superior mekasini o Tesema

Anonim

Mais Superior ma Razão Automóvel e ave tala fou mai le lalolagi o taavale i iunivesite a le atunuu i masina uma. Ae le gata i lea…

E pei ona masani ai mo le silia ma le 3 tausaga, o se tasi o itulau o le Mais Superior (MS) - o se mekasini o loʻo tufatufaina e aunoa ma se totogi e iunivesite a le atunuʻu - o loʻo i ai le saofaga a Razão Automóvel.

Va'ai iinei le lomiga atoa o Mais Superior

O lenei masina, matou te tuʻu ese SUVs e talanoa e uiga i le Volkswagen Beetle Dune, faʻaosofia e le lauiloa Beetle. E le gata i lea, matou te faʻamaonia le fou "Gigafactory" e Tesla, lea o le a mafai ona tatala faitotoa i luga o eleele Europa, faʻapea foʻi ma le SEAT León faʻafouina.

Autu o lenei masina: purinisese taaloga vitio

O le sailia o se teine e fiafia i taaloga vitio o se galuega faigata. Pe leai ea? Ua to'atele tama'ita'i e ta'alo, ma ua o'o fo'i i ta'aloga fa'apolofesa. I le masina o Lisbon Games Week, na alu ai le Mais Superior e suʻe nisi o tagata taaalo Potukale sili ona lelei ma talanoa ma tagata atamamai e suʻe mea uma e uiga i teine taʻaloga fou.

Ia Novema Mais Superior e mafai foi ona e mauaina le aoga ma le matautia o le faʻaogaina o mea moni mataʻutia, o se faʻatalanoaga ma João Vieira e uiga i le album fou o lana poloketi faʻaeletoroni White Haus, lipoti i se manatu fou aʻoaʻoga - The New Digital School - ma e uiga i se fou fou. manatu o suʻesuʻega - Polo Zero, ma e oʻo lava i mea lilo a Susana Torres na faia ai le sini a Éder i le faaiuga o le EURO 2016 e mafai.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili