O loʻo i ai se mafuaaga fou e mulimuli ai ia i matou: Periscope

Anonim

E mautinoa lava e tele isi mea, ae o le mafuaaga sili lea ona lelei e mulimuli ai ia i matou. Razão Automóvel o le a ola e ala i le Periscope app.

O le a matou faʻasalalau tuusao i tua o vaaiga a Razão Automóvel ma nisi faʻapitoa e ala i Periscope. I le lumanaʻi, atonu e iai foʻi se faʻatulagaga i aso uma.

O le a matou faʻaalia Periscope mai taeao, faʻatasi ai ma mea faʻapitoa seia oʻo i le Aso Sa - o le a mafai ona e mulimuli i taimi eseese o le 'au a Razão Automóvel i le Rally de Portugal 2015. Atonu o le ae mauaina au uo i vitio ma pe a e vaʻaia i matou i le Rally , fai mai e fai sa'o!

E tatau ona i ai sau tala Twitter e maua ai le Periscope?

Leai. Talu mai le fa'afouga mulimuli, e mafai e so'o se tasi ona maua le avanoa ile Periscope, tusa lava pe leai sana tala Twitter.

E fa'afefea ona ou iloa pe a latou ola?

Ina ia iloa pe o afea tatou te ola ai, naʻo le mulimuli mai ia i matou i luga o Twitter ma / pe download le Periscope app ma suʻe la matou talaaga (razaoautomovel). O lo'o avanoa le Periscope mo iOS (o le a vave ona alu le Android version), ae e mafai ona matamata i ata ola e ala i le masini komepiuta i luga o le komepiuta.

E mafai ona ou fegalegaleai?

I le taimi o le ola e mafai ona tuʻu faʻamatalaga ma paʻi i le lau e maua ai se fatu, o se ituaiga "pei". O lea faʻamalosi i faʻamatalaga ma le tele o paʻu mata i le taimi o le ola.

Na ou misia se live, pe mafai ona ou matamata i le vitio?

Ioe. E teuina e Periscope vitio mo le 24 itula.

Ia mautinoa e mulimuli mai ia i matou ile Instagram ma Twitter

Faitau atili