WCC gaosia Bravado Banshee mai GTA IV

Anonim

West Coast Customs (WCC) na filifili e faia le mea moni ma faʻafeiloaʻi i uʻamea foliga o bits ma bytes o le Bravado Banshee faʻataʻitaʻiga, o se taʻavale lea i se taimi, o tagata taʻaalo uma a le Grand Theft Auto IV sa i totonu o latou faletaavale, ioe ...

Ina ia faamanatu le umi o le olaga o le GTA IV ma maua le GTA V, West Coast Customs na filifili e suia le mea sa avea muamua ma Dodge Viper, i le charismatic Bravado Banshee, o se tasi o taavale televave i le saga.

banshee 5

Na saunia e le WCC ia paneta fou uma e faʻamautinoa ai o loʻo faʻamaoni a latou foafoaga i le ata faʻataʻitaʻi e mafai. Ae e le gata i fafo na faapaiaina e le kamupani Californian ia lava. E ui lava o totonu o le faʻataʻitaʻiga numera e toetoe lava a leai se mea, o le Dodge na mafua ai le "aano ma le ivi" Banshee ua suia i se auala laʻititi, faʻaaogaina alava carbon ma sui uma logos Dodge ma isi e fetaui ma le fou. faasinomaga. Mulimuli ane, na maua e le Banshee se vali lanumoana ma se lanu pa'epa'e tuuga.

Ae mo le afi, o upu "Twin Turbo GT" o loʻo tusia i le itu, tatou te mafaufau ai: e mafai ea i le faaopoopo atu i le 10 cylinders ma le 8.3L mai le Viper, na latou faʻaauupegaina le Banshee i le lua turbos?! Ia, o le mea moni lava e le o mautinoa le mea o loʻo natia e lenei foafoaga i lalo o le pulou, ae o loʻo tumau pea le faʻamoemoe.

Na o le tasi le iunite na gaosia e le kamupani ma o le a ofoina atu i lenei masina, i le US e GameStop i se tagata taalo laki.

banshee 1
banshee 3
banshee 6

Tusitusi: Ricardo Correia

Faitau atili