Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 1 o le 1: Tofa fa'apitoa

Anonim

Ina ua uma ona matou faʻaali atu ia te oe le 6 lomiga o talatuu Bugatti e faʻavae i luga o le Veyron, faʻauta, o le faʻailoga na tuʻuina atu i Pebble Beach, o se iunite o le Bugatti Veyron e tulaga ese i le lalolagi.

O le taimi lea o le laki o se tagata faʻatau mai Sigapoa na ia totogiina naʻo le 2 miliona Euro mo se iunite mulimuli o le Bugatti Veyron Grand Sport Vittesse. O se iunite fa'apitoa atoatoa o le a tulaga ese i le lalolagi. O se fusi e ola e tusa ai ma tusi taai a le ituaiga ma le taʻutaʻua taʻutaʻua a Ettore Bugatti, o le na faavaeina le faʻailoga:

“e leai se mea e matagofie tele ma e leai se mea e taugata tele”

2014-Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Vitesse-1-of-1-Static-1-1680x1050

O lenei Bugatti Veyron, e ui lava o se faʻatonuga faʻapitoa, e matua faʻaosofia lava e le tu masani ma le talaʻaga o le faʻailoga. Ae sili atu i mea uma, o le Veyron 1 o le 1 o se saafiafiga mai le loto i le manuia sili o le faʻatauga a Bugatti: le Ituaiga 44. O se kopi o lena faʻataʻitaʻiga na foaʻi mai e le Mullin Automotive Museum, ina ia mafai ona ou tu i tafatafa o lenei Veyron 1 o le 1.

VAAI FOI: Ua maua e le tama e 15 tausaga le matua ia Pagani Huayra o se meaalofa o le aso fanau

I le faʻaopoopoga i le vaivai o le tino, faʻatasi ai ma le togafitiga o le carbon fiber i laʻasaga eseese ma faʻamaeʻaina, o faʻamatalaga e faʻalautele atu i le meaʻai masani solofanua, lea e tuʻuina atu ai e le faiga masani le polokalame PL, o mataitusi muamua ia o le kalani. Atonu e le foliga mai, ae o le meaʻai naʻo le 200 itula o galuega mamafa a le au tufuga Bugatti.

2014-Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Vitesse-1-of-1-Details-3-1680x1050

I totonu, o mea sili ona lelei e ufiufi ai le Veyron 1 o le 1, faʻamaonia le eseesega o suʻega i samasama. Ae e iai isi mea. Ina ia faʻaaloalogia le talafaasolopito o le faʻailoga, o loʻo i ai le Bugatti Type 35 na faʻatulagaina i luga o le faʻamafanafanaga i le va o nofoa, e faʻaalia ai taunuʻuga taʻaloga 2000 o le mea e sili ona manuia taʻaloga taʻaloga a Bugatti.

Ae o le vaega pito sili ona fou o lenei totonu ole auala fou e tu'ia ai le pa'u leisa lea na fa'aaoga e Bugatti e vaneina ai le ata o Veyron i totonu o le faitoto'a.

2014-Bugatti-Veyron-Grand-Sport-Vitesse-1-of-1-Interior-3-1680x1050

O se iunite fa'apitoa a le Bugatti Veyron, lea e atagia manino mai ai mea uma e iloa e le fa'ailoga. Mo lenei fogafale a'o le'i fa'amavae le Veyron o lo'o iai nei, o le a mafai lava ona tatou va'aia nisi vaega tulaga ese, fa'atasi ai ma tulaga e le'i fa'atusalia o aganu'u. E manino mea uma, na'o le aapa atu i taga pito loloto.

Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse 1 o le 1: Tofa fa'apitoa 30959_4

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili