E3. Le fa'avae fou a Toyota mo hybrids ma eletise mo na'o Europa

Anonim

E3 o le igoa o le tulaga fou o loo atiina ae Toyota faapitoa mo Europa, lea e tatau ona taunuu i le afa lona lua o le sefulu tausaga nei.

O le E3 fou o le a fetaui lelei ma masani faʻapipiʻi, plug-in hybrid ma taʻavale eletise uma, lea o le a mafai ai e Toyota ona sili atu le fetuutuunai ma le gafatia e fetuunai le afi afi i manaʻoga maketi.

E ui ina fou, o le E3 o le a tuʻufaʻatasia vaega o loʻo i ai nei GA-C platforms (faʻaaogaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le Corolla) ma le e-TNGA, faʻapitoa mo eletise ma faʻataʻitaʻia e le fou eletise eletise bZ4X.

Toyota bZ4X

E ui lava o loʻo i ai pea i ni nai tausaga, ua uma ona filifili Toyota o le E3 o le a faʻapipiʻiina i ana laau i Peretania ma Turkey, lea o loʻo gaosia ai le tele o faʻataʻitaʻiga i luga o le GA-C. O falegaosimea e lua o loʻo i ai le aofaʻi tuʻufaʻatasia o le 450,000 iunite i le tausaga.

Aisea e fai ai se tulaga faʻapitoa mo Europa?

Talu mai le faʻalauiloaina o le TNGA (Toyota New Global Architecture) i le 2015, lea e faʻaaogaina ai le GA-B (faʻaaogaina i Yaris), GA-C (C-HR), GA-K (RAV4) ma o lea ua oʻo mai le e-TNGA, uma. tulaga mana'omia e foliga na ufiufi.

Ae ui i lea, e leai se tasi o le ono 100% faʻataʻitaʻiga eletise na vaʻaia o le a maua mai i le e-TNGA o le a mafai ona gaosia i le "konetineta tuai", faʻamalosia e faʻaulu uma mai Iapani, e pei ona tupu i le bZ4X fou.

E ala i le mamanuina o le E3 o se faʻavae tele-malosi (e le pei o le e-TNGA), o le a faʻatagaina le gaosiga o le 100% faʻataʻitaʻiga eletise i le lotoifale, faʻatasi ai ma ana faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga, e aunoa ma le manaʻomia e fausia ni laina faʻapitoa poʻo le fausiaina foi o se fale gaosi oloa fou. mo le faamoemoe.

O a faʻataʻitaʻiga o le a faʻavae i luga ole E3?

O le tu'ufa'atasia o vaega o le GA-C ma le e-TNGA, o le E3 o le a maua uma mai ai fa'ata'ita'iga C-segment a Toyota. O lea matou te faasino atu i le aiga Corolla (hatchback, sedan ma van), le Corolla Cross fou ma C-HR.

Mo le taimi nei, e le mafai ona faʻamaonia po o le a le faʻataʻitaʻiga o le a amataina le faavae fou.

Punavai: Automotive News Europe

Faitau atili