Va'ai ata muamua o le Porsche 911 RSR fou

Anonim

O le faʻailoga Siamani na faʻaalia le faʻataʻitaʻiga fou o le tauvaga mo le isi vaitau. Iloa fa'amatalaga muamua o le Porsche 911 RSR.

Mai Stuttgart na taunuu ai ata muamua o le Porsche 911 RSR fou, o se faʻataʻitaʻiga na fausia e tauva i le World Endurance Championship (WEC) i le vaega GTE ma le United Sportscar Championship i le GTLM vaega. O suʻega amata na faia i le Test Center i Weissach, Siamani, lea na faʻataʻitaʻiina ai e le tele o avetaavale le faʻataʻitaʻiga Siamani.

“E le masani le tele o aveta’avale i tua o le uili i se fa’aaliga fa’apenei. ”, o le tala lea a Marco Ujhasi, e nafa ma le poloketi GT Works Motorsport.

Porsche 911 RSR3

Vaai foi: Porsche o loʻo tuʻuina atu le afi fou Bi-turbo V8

E pei ona faʻamoemoeina, e leʻi faʻaalia e Porsche faʻamatalaga e uiga i le afi, ae i le amanaia o le 470 hp o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei, e tatau ona faʻamoemoeina se faʻaopoopoga o le mana i le afi-ono. O le fesili tele o le: manatu o le Porsche fou 911 o turbo, o le a le toe taofia foi le RSR i le ea?

E foliga mai, o mealilo sili ona taua o le Porsche 911 RSR fou o loʻo nofo i tua, o lea e leʻi tuʻuina atu ai e le faʻailoga soʻo se ata o le pito i tua. O le Porsche 911 RSR o le a alu nei i se polokalame atinaʻe i le isi ono masina, aʻo leʻi amataina i le 24 Itula o Daytona (USA) ia Ianuari o le tausaga a sau.

Porsche 911 RSR
Porsche 911 RSR1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili