Bugatti Chiron: sili atu le malosi, sili atu le matagofie ma sili atu ona faʻapitoa

Anonim

Ua aloaia. O le sui o le Bugatti Veyron o le a taʻua o Chiron ma o le a tuʻuina atu i le Geneva Motor Show ia Mati o le tausaga fou.

O loʻo i ai faʻamatalaga mo le tele o masina e uiga i le sui o le Bugatti Veyron, ae o lea ua oʻo mai le faʻamaoniga aloaia: o le igoa o le a avea moni lava Chiron (i le ata faʻaalia o le Vision Gran Turismo concept).

O se igoa e sau i le mamalu o Louis Chiron, o se avetaʻavale Monegasque e fesoʻotaʻi ma le faʻailoga Farani i le 20s ma le 30. O le auala lea na mafai ai e Bugatti ona faʻaaloalo ma faʻaola le igoa o le mea e manatu le ituaiga "o le avetaavale sili i totonu. lona talafaasolopito”.

bugatti chiron logo

I le taimi nei, o le taʻavale taʻaloga sili o loʻo i le vaega mulimuli o se seti faigata o suʻega, lea o le a mafai ai ona iloilo le faʻatinoga o le taʻavale i luga o fola eseese ma tulaga o le ea. O lenei seti o suʻega e leʻi vaʻaia muamua i taavale i lenei vaega "e taua mo le Chiron e sili atu le lelei nai lo le muamua", faʻamaonia Wolfgang Dürheimer, peresitene o Bugatti.

FESOASOANI: Ua tatalaina e Bugatti ni potu fa'aaliga fou e lua

O uiga faʻapitoa e leʻi faʻamaonia, ae o le 8.0 lita W16 quad-turbo afi ma le 1500hp ma le 1500Nm o le maualuga maualuga o loʻo fuafuaina. E pei ona mafai ona e mateina, o le saoasaoa o le a mataʻina: 2.3 sekone mai le 0 i le 100km/h (0.1 sekone mai le faamaumauga a le lalolagi!) ma le 15 sekone mai le 0 i le 300km/h. O le vave tele lea ua fuafua ai Bugatti e fa'au'u se mita fa'au'u i le 500km/h...

E tusa ai ma faʻamatalaga lata mai, o le Bugatti Chiron o le a uma ona i ai le tusa ma le 100 faʻatonuga, lea o loʻo faʻamatalaina o le "taavale sili ona malosi, televave, sili ona manaia ma faʻapitoa i le lalolagi". O le fa'aaliga ua fa'atulaga mo le isi Geneva Motor Show, ae o le fa'alauiloa e na'o le 2018 ua fa'atulaga.

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili