O totonu lea o le Opel GT Concept

Anonim

O totonu o le Opel GT Concept na faʻamoemoeina e le Rüsselsheim brand i luma o lona amataga i le Geneva Motor Show.

O le au mamanu o le General Motors lala na tuʻufaʻatasia uiga o se taʻavale taʻaloga mama ma le faʻatulagaina o le lumanaʻi o le tagata-masini. O nofoa fa'ato'aga ma pedal e mafai ona fetu'una'i eletise o nisi ia o foliga fou. O lanu uma ma foliga e faʻamalosia ai le lagona o le avanoa i totonu o le fale, lea e faʻamalosia atili i le taualuga tioata tioata. O le fatu o le manatu o lenei faʻataʻitaʻiga o le: tagata ma masini e tasi.

O le gauai atu i auiliiliga e pau i luga o le laupapa o le Opel GT Concept e faia i le alumini pulumu ma luga o le tele o vaega o le fale - e pei o le ea ea i pito o le dashboard, lea e faia foi i le alumini ma le GT logo ua togitogia - ma luga o lau. ma meapueata e sui ai fa'ata ma le mea moni e leai ni ki i luga o le dashboard. O le GT Concept o lo'o fa'agaioia e ala i leo ma le 'touchpad' totonugalemu e maua uma ai galuega fa'atonu. Ma o le HMI lea (Human-Machine Interface) o loʻo faʻaalia e le faʻataʻitaʻiga o le Opel o se mea fou.

O le faiga e fetuutuunai ma resitalaina poloaiga o loʻo tuʻuina atu, fetuutuunai i le tagata faʻaoga ae le o le isi itu. O lau e lua i le meafaifaʻaili e mafai ona faʻapipiʻiina e tusa ai ma le manaʻoga o le avetaavale, ma le itu tauagavale e faʻaalia pea le saoasaoa o le afi ma le rpm, aʻo le itu taumatau e mafai ona faʻaalia isi faʻamatalaga.

FESOASOANI: Opel GT Concept o loʻo agai atu i Sineva

O le isi tulaga tulaga ese o le avanoa lea, i le taimi o femalagaiga i aso uma, o le Opel GT Concept e fesoʻotaʻi pea i le fale faigaluega a le tagata faʻaoga. Afai e manaʻo le avetaʻavale e faʻaalia se tulaga sili atu ona malosi, e otometi lava ona faʻafetaui e le taʻavale le pulea o le throttle, suiga o le afi ma le pulea o le afi eletise e tusa ai. O le lau i le itu taumatau e oʻo lava i suiga i le faʻaalia o le 'G' malosi o le saoasaoa ma le taofi.

O fa'afouga fa'atekonolosi o lo'o maua i totonu e le gata ai. O le Opel GT Concept fo'i o lo'o fa'aalia ai le mafai ona tu'uina atu fa'amatalaga tautala e uiga i le si'osi'omaga o lo'o siomia ai le ta'avale pe a iai se fa'alavelave fa'afuase'i. O le taʻavale taʻavale Siamani e le gata ina faʻafetaui i mea e fiafia i ai le tagata faʻaoga, ae faʻapea foʻi i tulaga i fafo, ma le faʻamoemoe e faʻateleina le saogalemu. O so'oga fusipa'u, i le mumu, o ni vaega fa'apitoa fo'i e mulimuli i le fa'ailoga fa'atusa o lo'o fa'atusalia e pa'u mumu i luma. Mo lana vaega, o le mamanu o le uili faʻataʻavalevale e faʻatatau i le lauiloa Opel GT.

O totonu lea o le Opel GT Concept 31523_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili