“PEUGEOT Motion & Emotion Show” i Rio de Janeiro

Anonim

E tusa ai ma le faʻalavelave i le vaega o taavale i Europa, o loʻo tuliloaina e Peugeot lana fuafuaga faʻavaomalo i isi maketi, e taʻua o le Pasila. O le tulaga lea, i le aso 8 o Tesema, na faia ai e le French brand se vaaiga i le lalolagi o lana ata fou, le Peugeot 208.

“PEUGEOT Motion & Emotion Show” i Rio de Janeiro 31534_1

O le faaaliga na faia i le sikuea Cinelândia, i Rio de Janeiro, o se nofoaga iloga o aganuu ma olaga lautele i le aai o Rio de Janeiro, i luma o le faitau afe o tagata matamata. O le filifiliga a Pasila o loʻo faʻatusalia ai le faʻavaomaloina o le Peugeot brand ma o loʻo ogatasi foi ma le saini 208 "Let Your Body Drive".

I le aso 9 o Tesema, na faʻasalalau ai le ata tifaga muamua i luga ole Initaneti. Ae pe a ma le vaiaso talu ai, na sau ai le ata atoa o le mea na tupu, e mafai ai ona e ola i le lagona faʻapitoa e faʻasalalau i luga o le vitio i luga o le Upega ma ala i luga o fesoʻotaʻiga lautele YouTube ma Facebook, ma faʻamaeʻa ai le masini ma se faʻamoemoe o le "viralization faavaomalo. ”.

Ebuzz

Faʻailogaina le faʻaonaponei o le Brand ma le oloa, o lenei faʻaaliga tuʻufaʻatasia le faʻaogaina o tekinolosi faʻaonaponei (3D Mapping and Kinect projection), lea na faʻaopoopoina ai le faʻailoga lona fa: fegalegaleaiga tuusao ma tagata lautele. I le taimi o lenei faʻaaliga, na taʻitaʻia ai le au maimoa e ola i le saini "Tuu lou Tino Avetaʻavale", faʻatasi faʻatasi ma fati ma fatuga o le mea na tupu.

O le Peugeot 208, sui i le 200 series, ua fa'atulaga mo le tatalaina ia Mati 2012, o le a gaosia i Falani i le Poissy ma Mulhouse falegaosi, ma i le Czech factory i Trnava. E oʻo mai i le 2013, mo manaʻoga o maketi Latina Amerika, o le a gaosia foi i le fale gaosi Porto Real, i le setete o Rio de Janeiro.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga i le 208 fou kiliki iinei.

Tusi: Tusi Ta'avale (Ft. Ebuzzing)

Faitau atili