Rally de Portugal: Fai mai Ogier le taʻitaʻi

Anonim

Na u e Sébastien Ogier ona "nifo" ma toe maua le taʻitaʻiga a le Rally de Portugal. O Mikko Hirvonen ua 38.1s nei i tua o le avetaavale Volkswagen.

I le piiga lima i le va o Mikko Hirvonen ma Sébastian Ogier, o le avetaavale Ford o loʻo manino le leiloa o le eleele. Ina ua maeʻa ananafi i le taʻimua, na leiloa e Hirvonen le taʻaloga i le Rally de Portugal i se Ogier ballistic! Sa ta'uta'ua, i le auala na osofa'ia ai e le aveta'avale Volkswagen ia fa'apitoa i fanua o Algarve, e na'o le tasi lona fa'amoemoe: o le alu atu mo taeao (aso mulimuli) i le ta'ita'iga mata'ina o le Rally.

I le aso e tasi, na manumalo ai le siamupini o le lalolagi i le igoa "tele" 44.4s(!) i lana fili autu. E aunoa ma se masalosalo, o se faʻaaliga faʻaalia o le malosi mai le au Volkswagen.

O le talanoaga mo le tulaga 3 ua mafai foi ona foia. Mads Ostberg, na mafai ona maua le 20 sec. i le Hyundai a Dani Sordo, lea e mulimuli i le tulaga 4. O se aso na sili ona faigata mo Ott Tanak (ata o loʻo i lalo), o le sa faia se faʻasalalauga sili ona lelei (sa i ai i le tulaga 2nd) seia oʻo ina paʻu i luga o le tulaga i Malhão.

O taeao o le aso mulimuli lea o le Rally de Portugal, ma e tolu faʻapitoa e alu - tasi mo São Brás de Alportel (16.21 km) ma le lua mo Loulé (13.83 km).

ott tanak accident potugal rally

Ata: Ta'avale Ledger / Thommy Van Esveld

Faitau atili