Fa'amaumauga "Urban Outlaw": Magnus Walker ma Porsche

Anonim

O le Reason Automobile ua tuʻuina atu ia te oe se faʻamatalaga mataʻina e uiga ia Magnus Walker, o se tagata Amerika o loʻo nofo i le taulaga o Los Angeles, o loʻo avea lona mataʻutia o lana galuega: toe faʻaleleia Porsches.

O Magnus Walker o se tagata Amerika e foliga mai o se "mumū-mūmū" i le tepa muamua, e sau mai le tuaoi o setete o Amerika i saute e pei o Alabama, Misuri poʻo Kentucky, ae e leai. O Magnus Walker o se pistonhead e mata'utia le Porsche ua mafai ona fa'atupu lona mata'utia e le gata o se pisinisi ae o se olaga fo'i. Ua tuuto atu o ia i le aoina o vaega Porsche 911 ma faʻapipiʻiina.

Ae o le fai mai o Magnus Walker na o le tietie i Porsches e faʻaititia, o le mea moni na te faia e sili atu nai lo lena. O lo'o fa'alavelaveina, fa'agaloina ma lafoa'ia Porsches ma fa'aliliuina i latou e avea ma tu'ufa'atasi tu'ufa'atasi tu'ufa'atasi o tufuga tuai. Ua tumu i le agaga ma uiga!

O le agaga uma lava lea o loʻo taumafai le faʻamaumauga "Urban Outlaw" e faʻailoa mai ia i matou. Matai o se ata manaia ma le gaosiga, o se pepa e le mafai ona misia e soʻo se tagata e fiafia i taavale. Agava'a le va'aia i le ata atoa.

Faitau atili