Amata malulu. Tuareg, le Ford Fiesta na manaʻo e avea ma SUV… 40 tausaga talu ai

Anonim

I le 1979, i le Geneva Motor Show, na faʻaalia ai e Ford le Tuareg Fiesta - aua le fenumiai ma Touareg - o se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai le "faʻalavelave" faʻasologa o le Fiesta muamua.

E ofoofogia le faʻamoemoeina o lenei faʻataʻitaʻiga i le fua, 40 tausaga talu ai, mo le koluse ma le SUV faʻapipiʻi o loʻo faʻatumuina o tatou auala i aso nei. - fa'aoga lelei fa'atasi ma "ofutau" palasitika ma fa'ateleina le maualuga o le eleele, fa'ata'ita'i i SUV latou te manana'o e fai.

O le fa'amalologa a le Fiesta Tuareg ua si'itia ma fa'amalosia, ua fa'alautele auala ma ua fa'ailoa mai fo'i le fa'amoemoega o pa'u 26-inisi Goodyear Terra off-road. O Ghia, o se paaga i lenei poloketi, na faʻamaeʻaina le seti.

Ford Fiesta Tuareg 1979

O lo'o tumau pea le matagofie o le fa'aaliga vaaia o lenei Fiesta i fafo. O le itu tau ta'aloga o lo'o fa'aauau pea ona avea ma se tasi o mata'aga autu o nei ta'avale i aso nei.

O le "ofutau" sa i ai, e fai si fenumiai, o se leo taʻaloga - lapoʻa lapoʻa pito i luma ma taʻutaʻu sakete - ae o le isi na alaga i fafo o le auala: faʻalautele taualuga (tele avanoa); tatala seevae i ni vaega se lua, e pei o le Range Rover; faagaau u'amea nai lo fa'amau; fa'amau o taualuga ma e o'o lava i se seti o moli fa'aopoopo.

E ui lava i lona foliga mai, e pei o le tele o crossovers laiti ma SUVs i aso nei, o le Ford Fiesta Tuareg e na o le lua-uila taʻavale, faʻatapulaʻaina mea e mafai ona faʻalavelave ai. E pei lava o aso nei. O se manatu muamua o Fiesta Active ma EcoSport?

E uiga i le "Amata malulu". Mai le Aso Gafua i le Aso Faraile i Razão Automóvel, o loʻo i ai le "Amata malulu" ile 9:00 i le taeao. A'o e inu lau kofe pe fa'aputuina le lototele e amata ai le aso, fa'aauau le fa'amata'aga i mea moni mata'ina, tala fa'asolopito ma vitiō talafeagai mai le lalolagi ta'avale. I lalo ifo o le 200 upu uma.

Faitau atili