Opel Mokka X: sili atu le faʻalavelave nai lo se isi lava taimi

Anonim

O le Opel Mokka X ua taunuu i le mea na tupu i Suiselani ma se ata fou. Toe fa'avasegaina fa'amatalaga pito i fafo ma se faiga fa'asalalau fou o nisi ia o foliga fou.

Ina ua uma ona faʻatau atu le sili atu ma le afa miliona iunite i Europa, ua faʻamoemoe le Siamani e tuʻuina atu se manava o le ea fou i le faʻaogaina o le Opel Mokka X.

Faatasi ai ma le tele o foliga fou o loʻo faʻaalia e le faʻailoga, o mea taua autu o le faʻalava faʻalava i foliga o se apaʻau - faʻatasi ai ma se mamanu sili atu ona faʻamalamalamaina, tuʻuina atu nisi o palasitika o loʻo i ai i le augatupulaga ua mavae ma moli moli o le ao e faʻatasi ma le pito i luma fou "apaau. ”. O moli LED pito i tua (filifiliga) na faia ni suiga laiti, mulimuli i le malosi o moli pito i luma.

O le a foia e nei suiga matagofie le faafitauli o Mokka i luga o alatele a le atunuu? E i ai o tatou masalosaloga. Manatua o le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai nei e totogi le vasega 2 i tolls, lea na faʻatapulaʻaina ai le manuia faʻapisinisi o le faʻataʻitaʻiga i luga o eleele o le atunuʻu.

FESOASOANI: O totonu lea o le Opel GT Concept

I le faʻaaogaina o le "X" nomenclature, e manaʻo Opel e faʻaalia se mataʻutia, sili atu le tamaʻitaʻi (tulaga fou i luga o le ala?) Ma foliga faʻafefe.

O le Opel Mokka X fou e le na'o fa'amatalaga i fafo. I totonu o le crossover, matou te maua ai se fale na tu'ufa'atasia mai le Opel Astra, fa'atasi ai ma le fitu (pe valu) inisi touchscreen, faigofie ma itiiti fa'amau - o le tele o galuega ua tu'ufa'atasia nei. i totonu o le lau pa'i. O le Mokka X o loʻo i ai le OnStar ma IntelliLink system, lea e taʻitaʻia ai le faʻailoga Siamani e fai mai o le a avea lea ma faʻasalalauga faʻatasi ma le tele o "soʻoga" i le vaega.

E LE'I MISIA: Ua uma ona matou tofotofoina le Opel Astra fou

O le Opel Mokka X fou o loʻo aofia ai foʻi faʻamalosi eletise: fou 1.4 petrol engine e mafai ona tuʻuina atu le 152hp - faʻatupuina mai le Astra - faʻatasi ma le ono-saosaoa faʻasalalauga otometi. O le ai ai fo'i se fa'aogaina o uili uma, lea e tu'uina atu ai le malosi maualuga i le pito i luma po'o le vaeluaina o le 50/50 i le va o axles e lua, e fa'atatau i tulaga o le auala.

O le Opel Mokka X fou o loʻo faʻatulagaina e amata i le Geneva Motor Show, faʻatasi ai ma le eletise Opel Ampera-e. Ia e iloa tala uma iinei.

Opel Mokka X: sili atu le faʻalavelave nai lo se isi lava taimi 31866_1

Mulimuli ia Razão Automóvel ile Instagram ma Twitter

Faitau atili