Dubai Leoleo Bugatti Veyron Faaalia

Anonim

Afai o le au leoleo a Dubai ua leva ona faʻapitoa, ua sili atu. Ina ua maeʻa le tele o taʻavale ua "ofuina le ofutino" e leoleo Dubai, ua oʻo i le taimi o le Bugatti Veyron 16.4 e avea ma fetu o le tautua.

E oʻo mai talu ai nei, o le Aston Martin One-77 o le fetu o lenei vaʻa leoleo na i ai i fofoga o le lalolagi, ae o lana matafaioi taʻutaʻua ua faʻasoa nei ma le elemene fou o le au leoleo a Dubai: le Bugatti Veyron 16.4 . O manatu e vaevaeina i le va oi latou e manatu o le "faʻateleina" ma i latou e "faamemelo" i le pulega o ata o loʻo faia e leoleo Dubai, faʻalauiloaina se taunuuga e tutusa lava ma le taugata. O nei meafaigaluega uma e leai se mea e sili atu nai lo na o se tupe teufaafaigaluega i le maketiina, o se fuafuaga na faʻaaogaina e Dubai e faʻalauiloa ai le atunuʻu o se nofoaga faʻapitoa ma faʻapitoa.

dubai police ferrari ff lamborghini aventador

E feteenai ma le mea o loʻo taʻitaʻia ai i tatou e a tatou mafaufauga lelei, o taʻavale a le au Leoleo a Dubai e le o tuliloaina, e na o le maketiina. O lea la, afai o loʻo e faʻamoemoe e vaʻaia le Manaomia mo le Saosaoa poʻo le Furious Speed-style road craziness, tuʻu loa, aua o lena gaioiga e faʻatapulaʻa i le lau tele.

dubai police bentley

Afai e le fiafia le Bugatti Veyron, o loʻo i ai taʻavale sili e fetaui ma tofo uma i le vaʻa leoleo a Dubai. Faatasi ai ma i latou o le Audi R8 V10 Plus, Bentley Continental GT, Ferrari FF, Mclaren 12C, Mercedes SLS AMG, Nissan GT-R ma Brabus B63S. Tumau i le vitio na faʻasalalau e le matou uo Shmee150, ata na puʻeina i le taimi o Dubai Tour Cycling Race, lea na faʻaalia ai e leoleo a Dubai a latou vaʻa ma faʻafeiloaʻi le Bugatti Veyron.

Faitau atili