Lua Ford Fiestas. Se su'ega fa'alavelave. 20 tausaga o le evolusione i le saogalemu o taavale

Anonim

Mo le toeitiiti atoa le luasefulu tausaga, o faʻataʻitaʻiga mo le faʻatau atu i Europa e tatau ona tausisia tulaga saogalemu na tuʻuina atu e le Euro NCAP . I lena taimi o le numera o faʻalavelave faʻafuaseʻi i luga o auala Europa ua paʻu mai le 45,000 i le ogatotonu o le 1990s i le 25,000 i aso nei.

I le vaʻaia o nei fuainumera, e mafai ona faʻapea i lenei vaitau, o tulaga saogalemu na tuʻuina atu e le Euro NCAP ua uma ona fesoasoani e faʻaolaina tagata 78 000. Ina ia faʻaalia le tele o le evolusione na oʻo i le saogalemu o taavale i le va o le luasefulu tausaga, na filifili ai le Euro NCAP e faʻaaoga lana meafaigaluega sili: o se suʻega faʻalavelave.

O lea la, i le tasi itu na tuʻuina e Euro NCAP se augatupulaga muamua Ford Fiesta (Mk7) i le isi 1998 Ford Fiesta (Mk4). Ona ia faafetoai lea o le toalua ma le isi i se fefinauaiga o lona taunuuga mulimuli e le faigata tele ona mate.

Su'ega Fa'alavelave Ford Fiesta

20 tausaga o le evolusione o lona uiga o le ola

O le a le luasefulu tausaga o faʻataʻitaʻiga faʻafuaseʻi ma tulaga faʻamalosia saogalemu na faia o le avanoa e alu ese ai mai se faʻalavelave 40 mph i luma. O le Fiesta pito i matua na faamaonia le le mafai ona mautinoa le ola o le pasese, ona, e ui ina i ai se taga ea, ae o le fausaga atoa o le taavale na faaletonu, ma le tino ua osofaia le fale ma tulei le dashboard i luga o le pasese.

Fa'asoa i la matou nusipepa iinei

O le Fiesta lata mai o loʻo faʻamaonia ai le evolusione na tupu i le luasefulu tausaga talu ai i tulaga o le saogalemu. E le gata o le fausaga e tetee atu i le aafiaga e sili atu (e leai se faʻalavelave o le fale) ae o le tele o taga ea o loʻo i ai ma faiga e pei o le Isofix na faʻamautinoa e leai se tagata o loʻo nofoia le faʻataʻitaʻiga lata mai o le a lamatia le ola i se faʻalavelave tutusa. O le i'uga lea o lenei su'ega fa'alavelave fa'atuputupulaga.

Faitau atili