Teaser: Ata muamua o le Volvo V40 fou

Anonim

Matou te tuʻuina atu le ata muamua o le fanua fou a Volvo, le V40. Premium C-vaega ua amata ona lauiloa nai lo se isi lava taimi! E leai se faʻailoga e manaʻo e tuʻuina atu se fanua i se tasi o vaega sili ona faʻatau atu i Europa, ma ua amata nei ona faʻaosofia le fiafia i le isi itu o le Atelani. Ou te tautala manino lava e uiga i le Iunaite Setete.

Teaser: Ata muamua o le Volvo V40 fou 31963_1
Ata fa'ata'ita'i o le V40 fou

O le amataga mo lenei feeseeseaiga na tuuina mai e BMW i le taunuu mai o le faafou Serie 1, ona oo lea i le taimi o Audi e faʻafefe ai ata o le A3 fou i suʻega, ma aua neʻi galo e uiga i le Reformulated Mercedes Class A o le a faʻaalia i totonu. 2012. Ma o lenei foi Volvo, lea na maua ai le malosi fou e osofaʻia le C-vaega e ala i le atinaʻeina o le mea e foliga mai o se tauvaga ogaoga i faʻamatalaga Siamani: le V40 fou.

Teaser: Ata muamua o le Volvo V40 fou 31963_2
O mea fou a Volvo na taʻitaʻia e le tofo lelei

Ae o le talanoa e uiga i le "aisea" o lenei faʻataʻitaʻiga fou - lea o le a ola faʻatasi ma le C30 o loʻo iai nei - o loʻo iloa uma e le au lomitusi faʻapitoa ma tagata faʻatau o le Volvo C30 o se oloa e tumu i uiga lelei, ae o loʻo i ai ni faaletonu matuia. . O le foliga o le coupé e faʻatapulaaina le avanoa, ma o le nofoia o nofoa pito i tua e le sili. E le ta’ua isi matata, o mea ia e faia’ina ai le C30 i le tauvaga, tele. O mafuaaga ia na mafua ai ona agai atu Volvo i lenei poloketi. E le gata i lea, o le C30 e leʻi faʻapitoa i soʻo se vaega. Afai i le vaega C, e mafai ona taʻua o se taʻavale matamuli pe a faʻatusatusa i le tauvaga, i le vaega B, i le isi itu, e manino lava le tele pe a faʻatusatusa i faʻatauvaʻa, faʻapea foi ma le taugata tele ...

Teaser: Ata muamua o le Volvo V40 fou 31963_3
V40 fa'alavalava ile su'ega

Ina ia foia lenei va i le lautele, Volvo o loʻo atiaʻe se faʻataʻitaʻiga fou e faʻavae i luga o le tulaga sili ona matagofie o le Volvo V60. O se faʻataʻitaʻiga faʻatusatusa o le a tauva i le maketi ma finauga e oʻo mai i le taimi nei e leʻi maua e le Volvo C30. O loʻo ou talanoa faʻapitoa e uiga i le vateatea, o se amio faʻamalosi ma se ata sili atu ona maualuga. O nei mea uma - e pei ona masani ai le fa'ailoga - i se faiga fa'a tino e sili ona manaia.

O ata matou te tuʻuina atu nei ia te oe o le faʻataʻitaʻiga fou o loʻo faʻataʻitaʻiina i Suetena ma faʻaalia itiiti pe leai. O faʻamatalaga e le lava, ae o le tele o upega tafaʻilagi faʻapitoa e fai mai o le V40 fou o le a i luga o le maketi i le afa lona lua o le 2012. Ae mo afi, o mea uma e faʻaalia e tatau ona tutusa ma mea o loʻo maua i le C30 laina.

Ae ou te taʻutaʻu atu a maeʻa ona faʻatasi mo le vaiaso ma se Volvo V60 D5, ma ave se Volvo V40 tuai i aso uma, o loʻo ou tulimatai atu i lenei V40 fou.

Afai o oe foi o se tasi oi latou na fefefe mo Volvo ina ua ia iloa o le a faʻatau atu e Ford le igoa Suetena i se kamupani faʻaSaina, Geely, auai mai ia i matou aua o matou foi. Pe sili atu, matou ... laki ua aveesea e le taimi soʻo se masalosaloga e uiga i le lumanaʻi o le Swedish brand. E mafai ona iloa o tagata fou o le ituaiga o loʻo faʻamaonia manino i le toe faʻaleleia o Volvo ma, sili atu i mea uma, i le tausiga o ona tau.

O le ituaiga e leʻi leiloa lona uiga, ma i se isi itu, o loʻo faʻaauau pea ona avea ma "Volvo" i fanua tatou te masani ai ma o le taimi lava e tasi e sili atu "Volvo" faʻapea foʻi ma fanua e le o iloa.

Ae paga lea, e le mafai ona taʻua le mea lava lea e tasi e uiga ia Saab, lea e le o iai se lumanaʻi manuia i luma atu.

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili