Volvo V40: Mulimuli ane na faʻaalia ... faʻafuaseʻi!

Anonim

Ina ua maeʻa masina o taumatematega, o ata muamua o le tale fou a Volvo na iu lava ina aliaʻe.

Ae ou te lei tusia se isi laina se tasi, e tatau ona ou faia se tautinoga o mea e fiafia i ai: Ou te fiafia tele ia Volvo. Ma e pei lava o aʻu, sa ou naunau e fia iloa po o le a le mea o loʻo teuina e le igoa Suetena mo aʻu. Faamalie atu… mo matou!

E pei ona masani ai i ana mea fou na faia, e foliga mai ua toe foʻi le au tusitala Suetena i le saʻo o le fua. E ui lava o le mamanu o se mea itiiti, o laina uma o le V40 fou e foliga mai ia te aʻu o loʻo ogatasi ma le DNA o le ituaiga ma faʻatasi ai ma faiga faʻaonaponei i le mamanu o taavale. Masalo sa i ai se fa'asili i le leo i luga o fa'au'u i luga o le pulou, po'o luga o le fa'ato'a i tafatafa o le fa'amalama pito i tua. Ae i le faaiuga, o nei "sae" o le le migao e faia ai le eseesega i le mamanu o le V60 sili atu ona matua.

Volvo V40: Mulimuli ane na faʻaalia ... faʻafuaseʻi! 32002_1

O le pito i tua, toe foʻi, lea o loʻo taumafai tele ai ulu o le fale Suetena e faʻafouina. E taua le matauina o se laina alu aʻe e alu i le tino atoa, mai le uili pito i luma i le pito i tua, ausia lelei ma faʻamoemoe e tuʻuina atu se faʻamatalaga sili atu le malosi i le atoaga. I moli o moli, tatou te vaaia ai le “ea faaleaiga” i le auala ua filifilia mo i latou. O loʻo i ai foi se faʻamatalaga e manatua ai le V40 tuai, lea na manatu i ai o le van sili ona matagofie i le lalolagi e nisi o mekasini faʻapitoa, ma o le "mascara" uliuli i lalo o le faamalama pito i tua.

Ae mo afi, e leai se isi mea e iloa i tua atu o mea ua uma ona matou maua le avanoa e fai atu ai i lenei muai vaaiga: kiliki iinei. Sei o tatou faatali mo nisi tala fou, ma o le taimi lava e i ai, matou te folafola atu e logo muamua ia te oe! Mulimuli mai foi ia i matou e ala i la matou facebook (kiliki iinei).

Tusitusi: Guilherme Ferreira da Costa

Faitau atili